PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر جذاب‌ها بيشتر چاق مي‌شوند؟!

poune
27th July 2011, 10:02 AM
بر اساس يافته‌هاي حاصل از يک مطالعه، نوع شخصيت از عوامل تاثيرگذار بر وزن بدن است.

هر اندازه که افراد به صورت تکانشي، از روى انگيزه آنى و بدون فکر قبلى عمل کنند، وزنشان بيشتر مي‌شود.

افرادي که فوق‌العاده وظيفه‌شناس و باوجدان هستند، وزن کمتري دارند و افراد ميانه‌رو نيز در بزرگسالي اضافه وزن پيدا مي‌کنند.

اين مساله به شاخص وزن بدني بالاتري در اين دسته منتهي مي‌شود. افزون بر اين، افراد عصبي و ناسازگار با احتمال اضافه وزن مواجه هستند.

مطالعه دانشمندان دانشگاه ماستريخت، در کشور هلند، منطبق با نتايج مطالعات پيشين دانشمندان است که البته در کل تمامي اين مطالعات حاکي از اين است که هر اندازه شخصيت افراد دلچسب‌تر و جذاب‌تر باشد، احتمال چاق شدن آن‌ها بيشتر است.

سکوت شب
27th July 2011, 11:25 AM
پونه جان یعنی ما که لاغریم جذاب نیستیم[shaad]

*atusa*
27th July 2011, 03:21 PM
به نظر من ادمای چاق ،بیشتر غذارو جذب می کنن تا دیگرانو[nishkhand][cheshmak]
ممنون . مطلب جالبی بود[golrooz][golrooz][golrooz]

عرفان سلیم زاده
27th July 2011, 04:50 PM
پس من با 40 کیلو اضافه وزن جذاب ترین ادم روی کره زمینم!!![khejalat][nishkhand][khande]

poune
28th July 2011, 09:02 AM
پونه جان یعنی ما که لاغریم جذاب نیستیم[shaad]

نه دیگه متاسفم![nishkhand]
شایدم شما جذابی ولی رژیم غذایی میگیری؟![tafakor]

poune
28th July 2011, 09:04 AM
پس من با 40 کیلو اضافه وزن جذاب ترین ادم روی کره زمینم!!![khejalat][nishkhand][khande]

احتمالا ولی از شما جذابتر (وزن بالاتر) هم زیاده![nishkhand]

سکوت شب
28th July 2011, 09:06 AM
مرسی پونه جان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد