توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قاتل روح الله داداشی فعلا اعدام نمیشود
S.A.H.A.N.D
25th July 2011, 07:31 PM
با سلام [golrooz]
ایران اکونومیست: قاتل روح الله داداشی تا روز چهارم دی ماه که 18 سالش تکمیل شود اعدام نمی شود.
به گزارش خبرآنلاین بر خلاف اخبار منتشر شده به نقل از علی داداشی که ادعا کرده قاتل برادرش تا قبل از مراسم چهلم به دار آویخته می شود اما این اتفاق تا اتمام 18 سالگی قاتلش نخواهد افتاد.
علیرضا ملا سلطانی قاتل مرحوم روح الله داداشی متولد 72/10/04 است و هنوز به سن قانونی 18 سال کامل نرسیده است. با توجه به این موضوع و اینکه در قوانین جمهوری اسلامی اعدام افرادی که 18 سال آن کامل نشده باشد ممنوع است او فعلا در زندان خواهد ماند و رای نهایی پس از کامل شدن 18 سالگی او صادر خواهد شد.
منبع (http://www.iraneconomist.com/daily-news/day-news/42355-2011-07-24-15-01-51.html)
S h a D o w
26th July 2011, 01:18 PM
حرفه چه کسی رو باور کنیم !!!!!!
............................................
قاتل روح اله هیچ استرسی نداشت.!!!!!
قاتل روح اله هیچ استرسی نداشت/مربی روح اله داداشی: قاتل می گوید؛ هرچه فحاشی کردم روح اله فقط مرا آرام می کرد
علی یاوری مربی و یکی از نزدیکان روح اله داداشی در گفتگو به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:برخلاف آنچه که جراید و برخی از افراد از نزاع خیابانی و درگیری روح اله دادشی با قاتلان این جنایت هولناک اعلام کرده اند؛اصلا چنین چیزی نبوده است و من فکر می کنم با به میان آوردن چنین صحبت هایی،شخصیت والای ورزشی و اخلاقی روح اله که شهره عام و خاص بود را به زیرسوال می برند.
وی در ادامه افزود:روح اله به هیچ عنوان از خودروی خود پیاده نشده!!!! و زمانی که در خودرو نشسته بود،قاتل ضربات چاقو را وارد کرده و مضاف بر این،زمانی که من با قاتل صحبت می کردم وی گفت؛من به روح اله فحاشی و حتاکی کردم،اما او نه تنها پاسخی به این اعمال زشت من نداد،بلکه مرا نیز به آرامش دعوت می کرد.
یاوری خاطرنشان کرد:قد قاتلین نیز از روح اله کوتاهتر بوده ،اگر نزاع رخ داده و همچنین اگر داداشی ایستاده باشد؛چطور می توانستند ضربه را به گردن وی وارد کنند.
همچنین؛علی داداشی برادر مرحوم خاطرنشان کرد: قاتل برادرم بسیار آرام بود،هیچ استرس و اضطرابی هم نداشت و طوری رفتار می کرد که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و از شناسایی روح اله در هنگام وقوع جنایت نیز اظهار بی اطلاعی کرد.
انتهای خبر / پایگاه اطلاع رسانی جوان / کد خبر 356091
............................................... .......................................
متهم در اعترافات اولیه خود
اینطور گفت: شب حادثه، به همراه دو نفر از دوستانم داخل یک پراید در حال
حرکت بودیم که پشت چراغ قرمز آینه خودروی مان با آینه خودروی آزرا مرد
تنومندی برخورد کرد.
به نوشته تهران امروز، وی افزود: بینمان درگیری لفظی
پیش آمد. وقتی چراغ سبز شد شروع به حرکت کرد ولی ما که از برخورد وی ناراحت
شده بودیم او را تعقیب کرده و در خیابان پونه که مکانی نسبتاً خلوت بود
جلوی او پیچیدیم. وقتی وی پیاده شد و من جثه او را دیدم آنقدر ترسیدم که
بیاختیار دستم به چاقو رفت.
آنقدر از هیکل وی ترسیده بودم که بیاختیار چند ضربه
چاقو به او زدم. وقتی روی زمین افتاد و دیدم خون زیادی از گلوی وی در حال
ریختن است و مردم نیز با خبر شدهاند بلافاصله آنجا را ترک کرد.
بعد از این جنایت بود که تازه فهمیدیم کسی که او را با چاقو زدهام “روحالله داداشی” قویترین مرد ایران است!
............................................... ................................
مجید فرجی خبرنگار جوان كرجی كه همراه با روحالله داداشی در صحنه قتل او حضور داشت در مورد این اتفاق گفت:
حدود ساعت ۱۲:۰۵ شب بود كه روحالله با آزرای مشكیاش امد در خانه ما در خیابان مالك اشتر تا با هم برویم بیرون.
با هم رفتیم از یك سوپر ماركت خرید كردیم و آمدیم توی ماشین نشستیم. كمی كه جلوتر رفتیم یك پراید مشكی با بوقهای وحشتناك (كه هنوز صدای آن در گوشم است) پشت ما قرار گرفت و مدام شروع كرد به بوق زدن. مشخص بود دنبال بهانهای برای دعواست چون راحت میتوانست رد شود. روحالله شیشه را پایین كشید تا ببیند طرف چه میگوید كه راننده چند فحش بد داد و بعد گفت اگر وجود داری بزن كنار.
روحالله دید طرف سرش برای دعوا درد میكند گاز داد كه برود اما پراید مشكی دنبالش آمد و سرانجام جلوی ما پیچید و روحالله كه دید طرف دست بردار نیست از ماشین رفت پایین تا ببیند حرف حساب آنها چیست. راننده همین كه از ماشین آمد پایین دو تا فحش ناموسی داد و قمه را از غلاف بیرون كشید و تا روح الله به خودش بیاید قمه را محكم زیر حنجره روحالله كشید!
شاید شما بگویید چرا روحالله با آن هیكل اسیر این آدم شد كه قد بلندی هم نداشت. روحالله اصلا آدم دعوایی نبود. اصلا دنبال شر نمیگشت. فكرش را هم نمیكرد كه طرف قمه را بزند اما انگار طرف برای این كار ماهها برنامه ریخته بود چون معطل نكرد و بلافاصله زیر حنجره روحالله كشید.
او ادامه داد: خون مثل فواره زد بیرون. روحالله شوكه شده بود كه در همان حالت یكی هم توی قلب روحالله زد. آن یكی كه كنار راننده نشسته بود آمد طرف من اما چیزی دستش نبود من هم با او گلاویز شدم كه راننده را برای كمك خواست. راننده با قمه آمد سمت من و من رفتم سراغ ماشین تا سوئیچ را بردارم اما سوئیچ نبود. راننده به دوستش گفت بیا بریم زدمش...!!؟؟
و بعد با قمه آمد سمت ماشین و نشست توی ماشین و گازش را گرفت و رفت. من دستم به جایی نبود و مدام فریاد میزدم كمك. گویا یكی از ساكنان ساختمانهای آن محل در خیابان پونه غربی زنگ زده بود به ۱۱۰ و گفته بود كه تند بیایید كه دو تا جوان را اینجا كشتند. ضبط شده صدای او در ۱۱۰ هست.
من رفتم سمت روحالله كه دیدم مدام میگوید نامردا زدند تو قلبم!...
............................................... ................
واقعا که عجیبه یه کاسه ی زیر نیم کاسه ست !!!!!!!
حرفه چه کسی رو باور کنیم !!!!!!
S h a D o w
28th July 2011, 10:39 AM
قاتل روحالله بالای 18 سال است/ سن او به قمری محاسبه میشود (http://www.persianv.com/preview/160549.php)
خبر اعدام قاتل روح الله داداشی قبل از برگزاری مراسم چهلم وی چندی پیش روی خروجی خبرگزاری برنا قرار گرفت، اما برخی رسانه ها اعلام کردند که قاتل قویترین مرد ایران و جهان هنوز 18 سالش به پایان نرسیده و دیماه امسال 18 سال وی به پایان می رسد.
در همین راستا گفتوگویی کوتاه را با علی داداشی برادر روح الله انجام دادیم. وی در این خصوص به خبرنگار ورزشی برنا، گفت: طبق قوانین اسلامی هنگامی که یک نفر قتلی را مرتکب می شود، برای اعدام وی باید سن قمریاش لحاظ شود که قاتل برادرم 18 سال دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه سال قمری کوتاه تر از سال شمسی است، قاتل برادرم 18 سالش تمام شده و حدود 8 ماه نیز از سن او گذشته است. اینکه گفته می شود قاتل روح الله هنوز 18 سالش نشده درست است، اما برای اعدام طبق قوانین سن قمری مجرم در نظر گرفته می شود و در نتیجه اگر حکم اعدام صادر شود، قبل از برگزاری مراسم چهلم، قاتل در همان مکان قتل و در ملاءعام به دار آویخته خواهد شد.
gsrgaga
28th July 2011, 02:18 PM
کدوم جرم ها اعدامش در ملع عامه و کدومها نه حبص ابد چه مشکلی داره اگه جای اعدام باشه
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.