PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1 روز کاری با پلیس زن گشت امنیت اخلاقی+عکس

* Robo milad *
25th July 2011, 05:00 PM
صبح تا شب زیر آفتاب تابستان ایستاده تا چهره شهر را از زشتی‌ها پاک کند. به کارش اعتقاد دارد، می گوید: نمی خواهم نگاهی که به این دختران هفت رنگ می شود به من هم بشود. خیلی‌ها از ما تشکر می کنند و همین برایمان کافی است... به گزارش آخرین نیوز به نقل از مهر، تابستان که می آید دلواپسی ها برای رعایت حجاب و عفاف نیز بیشتر می شود. میدان های شهر نیز ون های سبز گشتهای پلیس امنیت اخلاقی را میزبانی می کنند. بار مسئولیت برخورد با بدحجابان بر عهده پلیس‌های خانمی است که در کنار ون ها ایستاده اند و معمولا افسر مردی نیز با آنها همکاری می کند. اما نگاه این خانم ها که در طول روز با ده ها بد حجابی که برخی با پرخاش و دعوا و گاه با خواهش به کار آنها انتقاد دارند، چیست؟

http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13115892181.jpg (http://www.funpatogh.com/)
میدان تجریش – پاساژ تندیس
ساعتی به ظهر مانده و پاساژ تندیس خلوت است. زیر سایه ایستاده ایم. جلوترمان یکی از ون های سبز نیروی انتظامی است و دو پلیس زن نیز کنار در ورودی ایستاده اند و یکی نیز داخل ون است. خانمی با مانتویی که آستین کوتاهی دارد می خواهد وارد پاساژ شود اما دو پلیس به طرفش می روند ومی خواهند که داخل ون برود. در کشویی ون باز می شود و پشت سرش صدای بسته شدن در می آید.
دقیقه ای دیگر مامور مرد، ماشینی را که حجاب سرنشیناش مشکل داشت، متوقف می کند. وضعیت آن قدرها هم بد نیست و با تذکر پلیس پژوی سیاه رنگ حرکت می کند. در این میان یک خانم دیگر هم به میهمانان ون اضافه می شود. به همراهش توضیح می دهند اگر در مدت حضور گشت پلیس مشکل حجابش حل شود، می تواند با امضای تعهدنامه برود.
همچنان منتظر فرصتیم که بدانیم پشت این درهای بسته چه می گذرد. خانمی همراه دو دخترش قصد ورود به پاساژ را دارند اما وضعیت پوشش یکی از دخترها مشکل دارد. در این میان همراه دختر دومی پوششی برای آستین های کوتاه مانتوی دوستش خریده است. پنجره باز می شود و ساق های دست را می برد داخل ون. دقیقه ای بعد در کشویی باز می شود و دختر خوشحال بیرون می آید.
پاساژ تندیس – داخل ون نیروی انتظامی
پلیس مرد اشاره می کند می توانم بروم داخل. این بار درب کشویی برای من باز می شود می روم کنار خانمی که دقیقه ای پیش داشت به خانم های بدحجاب تذکر می داد. جوری نگاهم می کند که انگار می داند می خواهم چه بپرسم. مادر همچنان مدعی است که دخترش مشکلی ندارد. می پرسم نمی ترسید کسی به شما حمله کند، برای برخوردهای خاص آموزش دیده اید؟

افسر پلیس همسن و سال همان هایی است که داخل ون هستند؛ به نظر می آید 25 شاید هم کمی بیشتر. می گوید: ما کلاس های مختلف و آموزش های زیادی دیده ایم که آموزش های دفاع شخصی و حفاظت از خودمان یکی از آنها است. این که حواسمان باشد اگر چیزی تعارفمان کردند نخوریم و...
*به جز دفاع شخصی چه آموزش هایی دیده اید؟
- دوره های روانشناسی. این که چگونه با بدحجابان برخورد کنیم. موارد بدحجابی چیست؟ نحوه برخورد با کسانی که قصد فرار یا شلوغ کاری دارند. دوره های آموزشی زیادی دیده ایم. این که با محبت برخورد کنیم و چگونه در گیریها را مدیریت کنیم. البته سعی می کنیم آنهایی که با خانواده هایشان آمده اند، اگر مشکلشان حاد نباشد با تذکر و خرید ساق یا آوردن مانتو رها کنیم. اما آنهایی که تنها هستند و امکان رفع مشکل نیست منتقل می شوند.
*از چه ساعتی ماموریت شما آغاز می شود؟
- از ساعت 9 صبح این جا هستیم تا 9 ، 10 شب. یک ساعتی هم وقت ناهار و نماز در میان روز داریم.
*کار سختی باید باشد؟
- نه کارم را دوست دارم. چون در حال ارشاد کسانی هستم که چهره جامعه را خراب کرده اند. از صبح تا شب در حال امر به معروف و نهی از منکریم که توصیه الهی است.
* فکر می کنید این کار چقدر در تغییر چهره شهر موثر بوده است؟
- خیلی پاکسازی شده است. پیش از این وقتی می آمدیم یک ساعت نشده ون پر می شد اما حالا کمتر و دیرتر با خانم بد حجاب روبرو می شویم. نسبت به قبل کمتر شده است. لباس ها پوشیده تر از گذشته است.
* اگر مامور نیروی انتظامی نبودی باز هم حاضر به امر به معروف کردن زنان بدحجاب بودی؟
- بله، وقتی من با پوشش کامل و چادر در این گرما رفت و آمد می کنم اما دختری با لباس های تنگ و بدن نما خود را عرضه می کند، نگاه یک مرد به او و من یکسان است و این برای من زننده و خجالت آور است.
* پس به کاری که می کنید اعتقاد دارید؟
- بله بسیار.
*تا به حال شده با آشنایان که مشکل بدحجابی دارند برخورد کنی؟
- نه معمولا محل هایی که انتخاب می شود از محل زندگی ما فاصله زیادی دارد.
* واکنش مردم چیست، راضی هستند؟
- بله... البته همه نوع نگاه هست. هم راضی هستند و هم انتقاد دارند. خیلی ها می آیند و از ما تشکر می کنند.
* موردی بوده بعد از تذکر و صحبتهای ارشادی شما پی به اشتباهش برده باشد؟
- بله، خیلی ها گفته اند اشتباه کرده اند و می دانند کارشان غلط بوده و دیگر تکرار نمی کنند و پوشش مناسب برای خودشان بهتر است. البته این بستگی به خود فرد دارد که از تجربیاتش درس بگیرد.
*شده به فردی چند بار تذکر بدهید؟
- بله، خیلی ها هستند که با آنها چند بار برخورد شده اما دوباره با وضعیت قبلی آمده اند.
*بسیاری فکر می کنند حقوق و دستمزد شما بالاست؟

- نه ما هم مانند همه کارمندان حقوق می گیریم. این فکر و خیال آنها است و واقعیت ندارد.
*شما جزو نیروهای ثابت نیروی انتظامی هستید؟

- نه، قراردادی ام.
*قراردادتان تا پایان سال است؟
- فعلا که تا پایان تابستان.
http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13115892202.jpg (http://www.funpatogh.com/)
خانمی که داخل ون است قول می دهد که از این تجربه درس بگیرد، درب کشویی ون باز می شود و دختر دیگری داخل می آید. پشت من درب بسته می شود.
دوباره می روم زیر سایه ای که پیدا کرده بودم و منتظر می شوم کار عکاس تمام شود. پیرزنی می آید کنارم می نشیند. خانه شان همین نزدیکی هاست. می گوید هوا گرم شده. حواسم پیش دختر بدحجاب داخل ون است. حرفش را تایید می کنم. اشاره می کند به مرد درجه دار و می گوید: این ها از پس شان بر نمی آیند. بس که این دخترها زیاد شده اند. شلوارهای پاره پاره. موهایی که چند طبقه از سرشان بالاتر است. اینها خانه های مردم را ویران می کنند. مردها از ترس این دخترها رغبتی به ازدواج ندارند. شما اول انقلاب یادتان نیست. جوان های ما خون دادند. پرپر شدند برای این انقلاب. حالا این ها چطور در مملکتی که مال آنها است، این طوری راه می روند؟
کار عکاس تمام شده و می خواهد سری هم به میدان تجریش بزند. پیرزن هنوز حرف داشت. خداحافظی می کنم. پشت ما صدای کشیده شدن در می آید، دخترک در حالی که دستانش را زیر ساق پوشانده، بیرون می آید.
مقابل سینما آستارا – پاساژ قائم
این جا کمی خلوت تر است. خانم جوانی را گرفته اند که می گوید از طرح امنیت اجتماعی خبری نداشته است. می گوید: نمی دانستم و گرنه روپوش بهتری می پوشیدم .
خانم مامور نیروی انتظامی پاسخ می دهد: من از صبح تا ساعت 10 شب این جا هستم اما با این وجود سردار رادان را در تلویزیون دیده ام که در این خصوص صحبت کرده است .
زن می گوید: ما تلویزیون نگاه نمی کنیم.
به من نگاه می کند و مهربان می گوید: سوالاتتان را بپرسید.
* شغلتان را دوست دارید؟

ــ بله، علاقه زیادی دارم، خیلی ها از من تشکر می کنند و به ما خسته نباشید می گویند. ما به نوعی به آدم ها کمک می کنیم.

در این حین دختر وارد بحث می شود که من هم از پوشش برخی خانم ها ناراحت می شوم. آنهایی که آرایشهای غلیظ ناجور می کنند اما مشکل من کجاست. پاسخ می شوند که آرایش صورت و مانتوی کوتاه.

http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13115892213.jpg (http://www.funpatogh.com/)
* معیارتان برای تذکر چیست؟
ــ مانتوی جذب، شلوار کوتاه، شال نامناسب، آرایش غلیظ، مانتوی کوتاه و... بد پوششی محسوب می شوند. برخی از قصد، موهای خود را بیرون می گذارند.

در این لحظه زن به مأمور می گوید در این هوای گرم این مانتو چه اشکالی دارد؟ مأمور می گوید: مگر گرما برای ما نیست؟ همه ما گرما را تحمل می کنیم اما لباس مناسب می پوشیم.
او نیز آموزش های روانشناسی و دفاع شخصی دیده است و بارها پیش آمده حوادثی همچون دعوا و درگیری خانم های بدحجابی را که قصد ایجاد جو داشته اند، به راحتی مدیریت کرده است. می گوید: من فقط با عزیزم و گلم با دیگران حرف می زنم. اگر مشکل زیادی نداشته باشند و جو سازی هم نکنند با تعهد نامه می توانند بروند در غیر این صورت منتقل می شوند.
مدرک کارشناسی دارد و می گوید از شغل فعلی اش راضی است و گریه های بد حجابان را هم زیاد باور ندارد. می گوید در بازار هفت حوض خیلی ها گریه می کنند، اما رهایشان که می کنیم، فردا دوباره با همان وضعیت می آیند. باید قانون ر ا اجرا کرد ...
ظهر است. نزدیک ساعت یک. درب کشویی ون کشیده می شود و به سوی قرارگاه حرکت می کند...

باستان شناس
25th July 2011, 06:29 PM
راستش اگه به استناد به متن بالا ماموران مبارزه با بد حجابی کلاس روان شناسی رفته باشند این همه برخورد نامناسب که بعضا خود ماموران درست کرده اند علت چبست؟

من خودم یک بار در کنار پارک دانشجو کنار تاتر شهر(چهار راه ولی عصر - تهران) از داخل سرویس دانشگاه این منظره رو دیدم که ماموران خانم کشان کشان خانمی که زیاد هم مورد خاصی نداشت داشتند کشان کشان اونو روی زمین می کشیدند و به سمت ون میبردند .....به نظرتون اینا کلاس روان شناسی نمیرفتند چی پیش میاومد...
این همون کلاس روان شناسی هست !

مطمنا هر چیزی راه و روش خاص خودش رو داره ...با برخورد درست و بجا بهترین نتایج میشه گرفت.

ولی چون این صحنه رو خودم دیدم مستقیما مطمنم اون ماموران حتی درس های کلاس خودشان رو به درستی نیاموخته بودند چه برسه به کلاس روان شناسی.....
مطمنا کلاس دفاع شخصی که گفته شده در متن بالا رفته اند بیشتر به کارشون میات !

خانم مامور در متن بالا گفته کارشون رو خیلی دوست دارند زیرا توصیه الهی هست امر به معروف
ایا کشان کشان بردن خانم با وضعیت نامناسب روی زمین جلوی صدها نفر توصیه الهی هست....[nadidan][nadidan]
مطمن باشید صدها نفر توی همین وضعیت صحنه ای که در خیابان دیده اند براشون کلمه تاسف رو به زبون اوردند...و پیش خودشون میگن عجب امر به معروف و نهی از منکری ! واقعا دست مریزاد ! و یک کف هم برای ماموران توی دلشون میزنن[nadidan][nadidan]

امر به معروف و نهی از منکر راه درست خودش رو داره ....مطمنا وقتی به این راه و روش اطلاعی نداریم میتونیم ی شغلی که راهشو بلد هستیم راغب بشیم...

* Robo milad *
25th July 2011, 07:30 PM
راستش اگه به استناد به متن بالا ماموران مبارزه با بد حجابی کلاس روان شناسی رفته باشند این همه برخورد نامناسب که بعضا خود..................که راهشو بلد هستیم راغب بشیم...

از کجا معلوم اون خانم قاتل نبوده ؟؟؟؟[taajob]

قاتل[taajob][nadidan] ؟؟؟؟؟؟
باستان شناس نکنه تو هم ترور شدی[taajob]
[taajob2]

با عرض تسلیت باستان شناس عزیز ترور کرده شد [esteress][esteress][esteress]

NameEly
25th July 2011, 11:41 PM
ما کوچیک مسول سایت هم هستیم

ghorghoro
26th July 2011, 08:55 AM
سلام
به نظر من طرح خوبی حتی به اسم.یعنی خیلی از کسانی که حجاب یا پوشش بدی دارن وقتی اسم طرح امنیت اخلاقی پیش میاد بهتر میپوشن[soal] اما با رفتارای مجریان طرح مخالفم. گاهی اوقات بد رفتار میکنن و بازم اما بینشون خوب هم هست[tashvigh][golrooz]

zatila
26th July 2011, 09:21 AM
سلام والا چیزی واسه گفتن نمونده خودتون دارین تو بازار میبینین فضاحت و که برای لباس پوشیدن باید اجازه گرفت[dooa][dooa][dooa][nadidan]

* Robo milad *
26th July 2011, 02:51 PM
سلام
به نظر من طرح خوبی حتی به اسم.یعنی خیلی از کسانی که حجاب یا پوشش بدی دارن وقتی اسم طرح امنیت اخلاقی پیش میاد بهتر میپوشن[soal] اما با رفتارای مجریان طرح مخالفم. گاهی اوقات بد رفتار میکنن و بازم اما بینشون خوب هم هست[tashvigh][golrooz]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]

ghorghoro
26th July 2011, 03:45 PM
zatila عزیز اجازه گرفتن نمیخواد.
الان شما یه سر بیا اصفهان (مهمون خودمی) نگا کن دختر پسرا چه جوری میان بیرون.
دختره یه چیزی پوشیده اسمش مانتوه؟معلوم نیست چند نفر کمکش کردن تا تنش کمه تازه نهایت پوشش هم تا رو کمربند شلوارشه[negaran][nadidan]
تازه روسریش هم افتاده و داره با گوشیش حرف میزنه و جوری راه میره انگار شو لباس اجرا میکنه[soal][soal]
من که گفتم بین مجریان طرح خوب و بد هست ما نمیتونیم به همه تعمیم بدیم[cheshmak]

ghorghoro
26th July 2011, 03:46 PM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
مرسی [golrooz][golrooz][golrooz]

* Robo milad *
26th July 2011, 09:04 PM
دختره یه چیزی پوشیده اسمش مانتوه؟معلوم نیست چند نفر کمکش کردن تا تنش کمه تازه نهایت پوشش هم تا رو کمربند شلوارشه[negaran][nadidan]
تازه روسریش هم افتاده و داره با گوشیش حرف میزنه و جوری راه میره انگار شو لباس اجرا میکنه[soal][soal]

همه جا همین شکلیه .خدایا توووووبهه[sar dard][khoobboodan]

B a R a N
27th July 2011, 12:10 AM
یعنی همه مشکلا از خانوماس؟

اگه روسریا جلو باشه، مانتوها بلند باشه، شلوارا گشاد باشه، همه مشکلات حل میشه؟ مشکلات در سطح کلان مملکت مرتفع میشن و همه خوب و شاد و خوشبخت به زندگیمون ادامه میدیم؟
میشه دست کسی رو گرفت و به زور هلش داد تو صراط مستقیم؟ باید هرکی اشتباه کرد زد تو دهنش بعد با برخی برخوردهای فیزیکی هلش داد به طرف راه راست؟

هیچ مشکلی یه طرفه نیست، بدپوششی یه بحث دو طرفه س

شمایی که میاید به مانتو خانوما گیر میدی، چرا به طرز پوشش آقایون ایرادی نمیگیری؟ اون جلب توجه نمیکنه یقه ی لباسش زنونه باشه یا لباس تنگ بپوشه!

یه طرفه به جریان نگاه نکنید، اگه خانوما فقط لباسشون مشکل داره، قابل حله
ولی انحرافات اخلاقی رو چکار میشه کرد؟؟؟ برای اونم گشت بزارن؟؟
دور از جون همه آقا پسرای این سایت و کلا آقایون متین و چشم پاک، اگه همچین گشتی بزارن خیابونا حسابی خلوت میشه

رفتار این گشتها رو نباید تعمیم داد و هرکدوم از دیده هامون میگیم ولی نکته جالبیه که اکثرا رفتارهای منفی دیدیم تا مثبت

یکبار همین دوستان همچین جلو یه ماشین پیچیدن که گفتم اگه قاتل نباشه دزد دیگه هست که عین خلافکارا راهشون رو قیچی کردن!!! مورد فقط بدحجابی بود! البته طفلیا انقد حالشون بد شده بود که اگه آرایش یا مورد دیگه ای داشتن ما ندیدیم!

خلاصه که یه طرفه به قاضی نرید، مطمئنا راضی برمیگردید!

* Robo milad *
27th July 2011, 01:40 AM
یعنی همه مشکلا از خانوماس؟

اگه روسریا جلو باشه، مانتوها بلند باشه، شلوارا گشاد باشه، همه مشکلات حل میشه؟ مشکلات در سطح کلان مملکت مرتفع میشن و همه خوب و شاد و خوشبخت به زندگیمون ادامه میدیم؟
میشه دست کسی رو گرفت و به زور هلش داد تو صراط مستقیم؟ باید هرکی اشتباه کرد زد تو دهنش بعد با برخی برخوردهای فیزیکی هلش داد به طرف راه راست؟

هیچ مشکلی یه طرفه نیست، بدپوششی یه بحث دو طرفه س

شمایی که میاید به مانتو خانوما گیر میدی، چرا به طرز پوشش آقایون ایرادی نمیگیری؟ اون جلب توجه نمیکنه یقه ی لباسش زنونه باشه یا لباس تنگ بپوشه!

یه طرفه به جریان نگاه نکنید، اگه خانوما فقط لباسشون مشکل داره، قابل حله
ولی انحرافات اخلاقی رو چکار میشه کرد؟؟؟ برای اونم گشت بزارن؟؟
دور از جون همه آقا پسرای این سایت و کلا آقایون متین و چشم پاک، اگه همچین گشتی بزارن خیابونا حسابی خلوت میشه

رفتار این گشتها رو نباید تعمیم داد و هرکدوم از دیده هامون میگیم ولی نکته جالبیه که اکثرا رفتارهای منفی دیدیم تا مثبت

یکبار همین دوستان همچین جلو یه ماشین پیچیدن که گفتم اگه قاتل نباشه دزد دیگه هست که عین خلافکارا راهشون رو قیچی کردن!!! مورد فقط بدحجابی بود! البته طفلیا انقد حالشون بد شده بود که اگه آرایش یا مورد دیگه ای داشتن ما ندیدیم!

خلاصه که یه طرفه به قاضی نرید، مطمئنا راضی برمیگردید!

برای بار دوم میگم مردا دیگه خیلی بد بگردن میشه دوبنده کشتی گیرا که پخشش مجازه اما خانما دیدن کلاه گیسشون برای مردا گناه داره[nishkhand]به افتخار همه مردا دس دس هورا ا ا ا ا[nishkhand]

*FATIMA*
27th July 2011, 03:03 AM
هر کسی مسئول پوشش خودشه ! من و یا شما حق اعتراض بهشون رو نداریم !
مهم رفتار اجتماعیه نه وضع پوشش !!!!!

Admin
27th July 2011, 07:10 AM
راستش اگه به استناد به متن بالا ماموران مبارزه با بد حجابی کلاس روان شناسی رفته باشند این همه برخورد نامناسب که بعضا خود ماموران درست کرده اند علت چبست؟

من خودم یک بار در کنار پارک دانشجو کنار تاتر شهر(چهار راه ولی عصر - تهران) از داخل سرویس دانشگاه این منظره رو دیدم که ماموران خانم کشان کشان خانمی که زیاد هم مورد خاصی نداشت داشتند کشان کشان اونو روی زمین می کشیدند و به سمت ون میبردند .....به نظرتون اینا کلاس روان شناسی نمیرفتند چی پیش میاومد...
این همون کلاس روان شناسی هست !

مطمنا هر چیزی راه و روش خاص خودش رو داره ...با برخورد درست و بجا بهترین نتایج میشه گرفت.

ولی چون این صحنه رو خودم دیدم مستقیما مطمنم اون ماموران حتی درس های کلاس خودشان رو به درستی نیاموخته بودند چه برسه به کلاس روان شناسی.....
مطمنا کلاس دفاع شخصی که گفته شده در متن بالا رفته اند بیشتر به کارشون میات !

خانم مامور در متن بالا گفته کارشون رو خیلی دوست دارند زیرا توصیه الهی هست امر به معروف
ایا کشان کشان بردن خانم با وضعیت نامناسب روی زمین جلوی صدها نفر توصیه الهی هست....[nadidan][nadidan]
مطمن باشید صدها نفر توی همین وضعیت صحنه ای که در خیابان دیده اند براشون کلمه تاسف رو به زبون اوردند...و پیش خودشون میگن عجب امر به معروف و نهی از منکری ! واقعا دست مریزاد ! و یک کف هم برای ماموران توی دلشون میزنن[nadidan][nadidan]

امر به معروف و نهی از منکر راه درست خودش رو داره ....مطمنا وقتی به این راه و روش اطلاعی نداریم میتونیم ی شغلی که راهشو بلد هستیم راغب بشیم...

خب خدمت جناب باستان شناس عرض کنم که ...

گاهی ما فقط یه صحنه ای وسط خیابون می بینیم و بعد در مورد همون صحنه نظریه پردازی می کنیم که اصلا درست نیست ...

من خودم یه بار میون خیابون یک آقایی رو دیدم که یهو دوید دنبال یکی دیگه و گرفتش و دست بند زد و برد..!

اول فکر کردم دعوا شده و بزن بزن ولی بعد فهمیدم طرف مامور بوده و اونی که بازداشت شده یه خلافکار درجه 1 ...

در مورد خانم ها هم همین طوره ... ممکنه اونی که شما دیدی اصلا مشکل امنیت اخلاقی نبوده.!
یا موارد مشابه ...

البته ناگفته نماند متاسفانه برخی از افرادی که بد حجاب میگردن اصلا به تذکران ماموران ، مسئولین و ... توجهی هم نمی کنن.!
انگار نه انگار قانونی هست و همه باید رعایت کنن.!
یا ما تو جامعه اسلامی هستیم...

تو تهران منم گاها دیدم دخترانی رو که نه که به تذکرات این مامورین گوش نمیدن بلکه با داد و دعوا و توهین می خوان کار خودشون رو توجیه کنن و یه جوری نشون بدن که داره بهشون هتک حرمت میشه و زد و خوردی بوده .!

اصلا اینطوری نیست ...

قرار نیست کسی رو با زدن آورد توی راه ...

ولی همون طوری که بر هیچ کسی پوشیده نیست بیرون از خانه میشه محل عمومی

محل عمومی هم یعنی قوانین عمومی...

اینکه افراد هر نوع لباسی توی خونه ی خودشون که محل خصوصیه بپوشن کسی مشکلی نداره و نمیان بهش گیر بدن و تذکر بدن ولی بیرون از منزل تابع قوانین عمومیه و لباس پوشیدن همه به بقیه مربوط میشه ..!

اینکه خانمی بخواد با بد حجابی ارزش خودش رو کم کنه یه بحثه و اینکه برخی با این نوع حجاب سعی می کنن جامعه رو خراب کنن یه بحث دیگه ...

امنیت اخلاقی جامعه در گرو پوشیدن لباس تامین میشه ...

تو کشورهای غربی این امنیت وجود نداره و هر کسی هر جور دلش بخواد می گرده ، رفتار می کنه و ...

مشکلاتشم دامن گیر خانواده ها شده و پایه و اساس زندگی خانوادگی رو در این کشورها سست کرده !

هر کسی مسئول پوشش خودشه ! من و یا شما حق اعتراض بهشون رو نداریم !

یعنی اگر کسی توی خیابون بدون هیچ لباسی بیاد بیرون مسئولش فقط خودشه ؟
به بقیه مربوط نمیشه ؟
بچه شما ببینه و یاد بگیره به شما مربوط نیست ؟
رفتارهای غلط دیگران روی بچه و زندگی بقیه تاثیر میذاره ... برخی ها رو گمراه می کنه ، کسانی که آمادگی گناه رو دارن به گناه می اندازه و گناه رو در جامعه باب می کنه ...

متاسفانه جدیدا جوامع غربی پوشش آزاد رو نشان آزادی می دونن ... به نظر من این قانون یک قانون برای جنگله و جوامع حیوانیه نه انسانی ...

به هر حال تفاوتی بین اشرف مخلوقات با بقیه باید باشه دیگه ...

اگر کسی غیر از این رو می تونه اثبات کنه به گوشیم [cheshmak]

باستان شناس
27th July 2011, 10:50 AM
منم نظریه پردازی نگفتم که ....چون میدونم دقیقا برای همین مورد طرح امنیت بوده مطمنم...
چون بارها توی دانشگاه این طرز برخورد در دیدم ...[nadidan]

مطمنا شاید توی کشورعای غربی و ا همین اسیایی بعضی مسایل مثل ایران نباشه و بگیم ایران بهتره ولیخیلی از مسایل ها هم از ایران بهتر اداره میشه ....همیشه مقایسه جالب نیست !

در کشورهای غربی همه مردم مثل هم نیستن مطمنا برای اونا هم حجاب معنای زیادی داره میدونم چون زن دایی من امریکایی هست باید اون ببینید خودش میگفت که قشر خاصی در جوامع اروپایی و امریکایی متاسفانه بی حجابی در واقع برهنگی رو ارزش میدونن مگر نه برای بقیه اقشار خیلی تحقیر امیز هست...

در کشور کنونی ما هم دقیقا همین دو قشر دیده میشه !

باستان شناس
27th July 2011, 11:10 AM
کاش به جای حجاب، حیا اجباری بود
شرف اجباری بود، راستی و درستی اجباری بود
کاش داشتن معرفت و وجدان اجباری بود

*FATIMA*
27th July 2011, 04:06 PM

به این میگن حرف حساب !
ممنون باستان جونم [golrooz][tashvigh]

غزل بارون
27th July 2011, 04:14 PM
شما همیشه راجع به حجاب خانما مطلب میذارید ولی یه بار هم که شده از لباس های بعضی از پسران هم عکس بذارید اون موقع میبینید تقصیر همش از خانوما نیست!!!!هر کسی مسئل پوشش خودشه با این طرح نه تنها مردم به خواسته پلیس توجه نمیکنن بلکه بیشتر حریص میشن اگه پلیسا برخوردشونو درست کنن ما هم میتونیم خوب برخورد کنیم!!!!

*FATIMA*
27th July 2011, 04:14 PM
امنیت اخلاقی جامعه در گرو پوشیدن لباس تامین میشه ...

تو کشورهای غربی این امنیت وجود نداره و هر کسی هر جور دلش بخواد می گرده ، رفتار می کنه و ...

مشکلاتشم دامن گیر خانواده ها شده و پایه و اساس زندگی خانوادگی رو در این کشورها سست کرده !

من اصلاً با این حرفتون موافق نیستم !
هیچکس نمیتونه منکر این حرف بشه که (نمیگم همشون) بسیاری از کشورهای غربی خیلی بیشتر از کشور ما امنیت دارند ، حتی امنیت حرف اول رو براشون میزنه !اگه دوست داشته باشید براتون کشورهاشون هم نام میبرم !
یعنی شما میگید هرکی حجاب داشته باشه فرد خوبیه و هرکی نداشته باشه بده دیگه ![tafakor]
اصلاً هم اینطور نیست ! و به گفته باستان شناس عزیزمون ، مهم داشتن شرافته نه حجاب !

Admin
27th July 2011, 04:36 PM
من اصلاً با این حرفتون موافق نیستم !
هیچکس نمیتونه منکر این حرف بشه که (نمیگم همشون) بسیاری از کشورهای غربی خیلی بیشتر از کشور ما امنیت دارند ، حتی امنیت حرف اول رو براشون میزنه !اگه دوست داشته باشید براتون کشورهاشون هم نام میبرم !
یعنی شما میگید هرکی حجاب داشته باشه فرد خوبیه و هرکی نداشته باشه بده دیگه ![tafakor]
اصلاً هم اینطور نیست ! و به گفته باستان شناس عزیزمون ، مهم داشتن شرافته نه حجاب !

آخر صحبت هام عرض کردم اگر مخالف نظر من فکر می کنید حتما ادعاتون رو اثبات کنید.

بر چه اساسی امنیت اجتماعی تو غرب بیشتره ؟
بر چه اساسی پایه ی خانواده ها مستحکم تره ؟

اگر بر اساس آماره بفرمائید من آمار رسمی خودشون رو خدمت شما ارائه بدم.
اگر بر اساس چیزهای دیگه است بفرمائید استفاده کنیم ...

اما اگر خلاف حرفهای منو نتونید ثابت کنید یعنی اینکه حرفام درسته ...

Mr.Engineer
27th July 2011, 04:36 PM

[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh] حرف دلمو گفتو[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]

[entezar2][entezar2][entezar2]کاش میشد[kootak][kootak][kootak][kootak]

Admin
27th July 2011, 04:50 PM

جناب باستان شناس حرف شما خیلی قشنگه ولی به حیا و حجاب دو تا مقوله ی وابسته به هم هستن ...

اول باید تعریف درستی از حیا در یک فرد ارائه بدیم که حیا واقعا چیه ؟

نمی شه گفت یکی حجاب نداره ولی حیا داره .!

وقتی حیا محقق میشه که حجاب باشه و شرم از اینکه نامحرم برخورد زننده ی ما رو ببینه پیش بیاد ..!

پس هر جور این مسئله رو نگاه کنید متوجه میشیم که لازمه ی داشتن حیا حجابه.

ghorghoro
27th July 2011, 07:32 PM
جناب باستان شناس حرف شما خیلی قشنگه ولی به حیا و حجاب دو تا مقوله ی وابسته به هم هستن ...

اول باید تعریف درستی از حیا در یک فرد ارائه بدیم که حیا واقعا چیه ؟

نمی شه گفت یکی حجاب نداره ولی حیا داره .!

وقتی حیا محقق میشه که حجاب باشه و شرم از اینکه نامحرم برخورد زننده ی ما رو ببینه پیش بیاد ..!

پس هر جور این مسئله رو نگاه کنید متوجه میشیم که لازمه ی داشتن حیا حجابه.

[tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ممنون آقا مصطفی
اما اینم قبول کنید که حیا تو اجتماع کم شده

ghorghoro
27th July 2011, 07:37 PM
شما همیشه راجع به حجاب خانما مطلب میذارید ولی یه بار هم که شده از لباس های بعضی از پسران هم عکس بذارید اون موقع میبینید تقصیر همش از خانوما نیست!!!!هر کسی مسئل پوشش خودشه با این طرح نه تنها مردم به خواسته پلیس توجه نمیکنن بلکه بیشتر حریص میشن اگه پلیسا برخوردشونو درست کنن ما هم میتونیم خوب برخورد کنیم!!!!

حرفتون رو قبو دارم باید به آقایون هم تذکر بدن
من فقط میخواستم بگم که این طرح بخاطر رفتارا و پوششهای اینجوریه خانما و آقایونه[hoshdar][hoshdar][hoshdar]

غزل بارون
27th July 2011, 07:41 PM
دوست عزیز من شما رو نگفتم که راه انداز این مطلبو گفتم.آخه چند روزه همه به پوشش ما دخترا ایراد میگیرن در سایت این درست نیست

ghorghoro
27th July 2011, 08:05 PM
خانم گل من خودم دخترم و شرمم میاد به لباس خیلی از دخترای که بیرون میگردن نگاه کنم[golrooz][golrooz]
البته جدیدا پسرا هم بد پوشش شدن.
ایراد پوشش ما نیست. ایراد به بد پوشاست نه ما[golrooz]

غزل بارون
27th July 2011, 08:13 PM
درسته خانومی منم منظورم همونه.به هر حال که ما هر چی بگیم بازم بعضی کاربران میگن تقصیر از ماست

soraya_mm
27th July 2011, 09:56 PM
چیزی نداری جز تاسف

B a R a N
27th July 2011, 10:04 PM
برای بار دوم میگم مردا دیگه خیلی بد بگردن میشه دوبنده کشتی گیرا که پخشش مجازه اما خانما دیدن کلاه گیسشون برای مردا گناه داره[nishkhand]به افتخار همه مردا دس دس هورا ا ا ا ا[nishkhand]

حرفتون بسیار منطقی بود
فقط میتونم بگم که عطای این کشور اسـلامی رو با این طرز فکر افرادش به لقاش بخشیدم

موفق باشید

باستان شناس
27th July 2011, 10:06 PM

ببیند جناب مصطفی عزیز

مطمنا همیشه امار در هر زمینه ای هست
شاید امنیت اجتماعی طبق امار خودشون جالب نباشه ولی ایران من هم دست کمی نداره ظاهرا نشون میده که امنیت هست ولی در همه زمینه ها نیست و یا اگه هست خیلی کم هست...

من روز روشن ساعت 3 عصر از موزه اومدم بیرون با برادرم و همکارم با چاقو تهدیدمون کردن !
حالا موزه کجاست ؟ درست در مرکز شهر در روز روشن در ساعت 3 عصر با خیال راحت با چاقو اومدن طرفمون.....اینم نمونه ای از امنیت !...

نه همه حرفاتون درسته میدونم امنیت هم در اون کشورها خوب نیست ولی حداقل اینقدر شجاعت دارن تا خودشون رسما اعلام کنن که کشور اینطوری هست ولی ما چی....
مطمنم نیمی از امار های کشور مخفی میشن و به اطلاع عموم نمیرسن خوب وقتی مردم مطلع نشن فکر میکنن عجب بهشتی هست اینجا !

منم خیلی دوس دارم امنیت بیشتری در ایران احساس بشه خوشبختانه هست ولی خب در بعضی زمینه ها کمتر و در بعضی بیشتر....
مگر نه طرح جمع اوری اراذل و اوباش خیلی عالی بود دستشون هم درد نکنه ولی در زمینه حجاب کمی باید محترمانه تر رفتار کنن هر چی بیشتر خشن تر رفتارکنن مقاومت توی جامعه بیشتر میشه !

برای امنیت اجتماعی هم باید راهکاری که جواب بده پیاده کرد .....

soraya_mm
27th July 2011, 10:09 PM
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ممنون آقا مصطفی
اما اینم قبول کنید که حیا تو اجتماع کم شده

حیا تو اجمتماع کم نشده کمش کردن با زور هیچی درست نمی شه
فکر کن ظاهرو درست کنن همه چی ظاهر نیستش باطنو می خوان چی کارکنند
روزی 1000 مهمونی قاطی تو تهران برپا می شه اونا رو می خوان چی کار کنند
اینقدر کلمات خنده دار به کار نبرید لطفا[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

باستان شناس
27th July 2011, 10:28 PM

جناب میلاد !
زمانی هست مرد سالاری ختم شده به خیر و پایان یافته تلقی میشه !

ایا خود شما ...بله خودت ...دو بنده کشتی به عنوان پوشش برای مردان در جامعه میدونی
خب خوبه.... عالیه خودت افتتاح کنی خیلی خوب شاید جواب بده.....[cheshmak]
اون موقع طرح امنیت اجتماعی بهتر جواب میده....[khanderiz]

شما لطفا سعی نکن فرهنگ غلط مرد سالاری رو نشون بدید!

Admin
27th July 2011, 10:45 PM
شاید امنیت اجتماعی طبق امار خودشون جالب نباشه ولی ایران من هم دست کمی نداره ظاهرا نشون میده که امنیت هست ولی در همه زمینه ها نیست و یا اگه هست خیلی کم هست...

این نکته رو در نظر بگیرید که هیچ چیزی مطلق نیست.!

مطمئنا حق با شماست و در هیچ زمینه ای نمیشه حد نهایی رو انتظار داشت .!
برای نمونه در زمان پیامبر هم زنا میشد الان هم میشه ...

من روز روشن ساعت 3 عصر از موزه اومدم بیرون با برادرم و همکارم با چاقو تهدیدمون کردن !
حالا موزه کجاست ؟ درست در مرکز شهر در روز روشن در ساعت 3 عصر با خیال راحت با چاقو اومدن طرفمون.....اینم نمونه ای از امنیت !...

خب این ربطی به امنیت اخلاقی و اجتماعی نداره که مورد بحث ماست...

البته بازم تاکید می کنم هیچ چیزی مطلق نیست.!

مگر نه طرح جمع اوری اراذل و اوباش خیلی عالی بود دستشون هم درد نکنه ولی در زمینه حجاب کمی باید محترمانه تر رفتار کنن هر چی بیشتر خشن تر رفتارکنن مقاومت توی جامعه بیشتر میشه !

مطمئنا منم موافق رفتار نرم و اسلامی امر به معروف و نهی از منکر هستم تا رفتار خشن و بی نتیجه.!

Admin
27th July 2011, 10:48 PM

با حرف آقا میلاد هم موافق نیستم .!
حجاب همیشه و همه جا هم برای مرد بوده هم برای زن ...

اینکه پخش کشتی مردها مجازه دلیل نمیشه که بخوان تو فضای عمومی جامعه هم با دوبنده کشتی وارد بشن.!

معتقدم نوع پوشش و حجاب درسته برای زن و مرد متفاوته ولی برای هر دو لازمه که ...

1. لباسی که می پوشن لباس شهرت نباشه ( متفاوت با عرف جامعه نباشه )
2. لباسی که می پوشن ارزش مرد و زن رو حفظ کنه.!
3. لباسی که می پوشن نشان دهنده ی یک مسلمان و مومن باشه.!

* Robo milad *
27th July 2011, 10:56 PM
حرفتون بسیار منطقی بود
فقط میتونم بگم که عطای این کشور اسـلامی رو با این طرز فکر افرادش به لقاش بخشیدم

موفق باشید
ما نمیتونیم تا وقتی در موقعیت و سمتش نباشیم به دیگران ایراد بگیریم . شما نمیتونید بگید چون اون اقا محجبه[nishkhand]نیست منم حجاب نمیذارم .
اینکه بگیم اول به اقایون برسید پاک کردن صورت مسئلست . و اصلا ربطی به تاپیک نداشت خواستم متوجه شید که پستتون بی ربطه اما خوب ....[sootzadan][nadanestan]
ولی خوب ناراحت نشید زود خوب میشه

* Robo milad *
27th July 2011, 10:59 PM
ببیند جناب مصطفی عزیز

مطمنا همیشه امار در هر زمینه ای هست

نه همه حرفاتون درسته میدونم امنیت هم در اون کشورها خوب نیست ولی حداقل اینقدر شجاعت دارن تا خودشون رسما اعلام کنن که کشور اینطوری هست ولی ما چی....
مطمنم نیمی از امار های کشور مخفی میشن و به اطلاع عموم نمیرسن خوب وقتی مردم مطلع نشن فکر میکنن عجب بهشتی هست اینجا !

منم خیلی دوس دارم امنیت بیشتری در ایران احساس بشه خوشبختانه هست ولی خب در بعضی زمینه ها کمتر و در بعضی بیشتر....

برای امنیت اجتماعی هم باید راهکاری که جواب بده پیاده کرد .....
خوب اینکه دلیل نمیشه . شما یه نمونه ببینید و تصمیم بگیرید .

* Robo milad *
27th July 2011, 11:00 PM
جناب میلاد !
زمانی هست مرد سالاری ختم شده به خیر و پایان یافته تلقی میشه !

ایا خود شما ...بله خودت ...دو بنده کشتی به عنوان پوشش برای مردان در جامعه میدونی
خب خوبه.... عالیه خودت افتتاح کنی خیلی خوب شاید جواب بده.....[cheshmak]
اون موقع طرح امنیت اجتماعی بهتر جواب میده....[khanderiz]

شما لطفا سعی نکن فرهنگ غلط مرد سالاری رو نشون بدید!
[hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar] یعنی الان همه مردسالاری شدن ؟[nishkhand]

* Robo milad *
27th July 2011, 11:05 PM
با حرف آقا میلاد هم موافق نیستم .!
حجاب همیشه و همه جا هم برای مرد بوده هم برای زن ...

اینکه پخش کشتی مردها مجازه دلیل نمیشه که بخوان تو فضای عمومی جامعه هم با دوبنده کشتی وارد بشن.!

معتقدم نوع پوشش و حجاب درسته برای زن و مرد متفاوته ولی برای هر دو لازمه که ...

1. لباسی که می پوشن لباس شهرت نباشه ( متفاوت با عرف جامعه نباشه )
2. لباسی که می پوشن ارزش مرد و زن رو حفظ کنه.!
3. لباسی که می پوشن نشان دهنده ی یک مسلمان و مومن باشه.!
[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][gerye]

* Robo milad *
27th July 2011, 11:12 PM
فکر میکنم همین قدر که اعلام میشه با بدحجابا برخورد میشه بس باشه . حالا خودشون میدوننو اینجوری میان بیرون دیگه حقشون باهاشون برخورد شه

من کار به کار امار ندارم . کشور اسلامی باید قوانین اسلامی داشته باشه .

*FATIMA*
30th July 2011, 12:23 AM
فکر میکنم همین قدر که اعلام میشه با بدحجابا برخورد میشه بس باشه . حالا خودشون میدوننو اینجوری میان بیرون دیگه حقشون باهاشون برخورد شه

من کار به کار امار ندارم . کشور اسلامی باید قوانین اسلامی داشته باشه .
منظورتون از این حرف چیه !!!!
من قبلاً هم عرض کردم باز هم متذکر میشم : هر کسی مسئول حجاب خودشه !
فکر نمیکنید به جای پرداختن به مسئله حجاب ، به مسائل مهمتر جامعه باید اندیشید !
چرا مأموران به جای گرفتن سارقان و قاتلان و ... فقط حرف اولشون شده حجاب .
مثال میزنم براتون :
خونه خاله منو دزد زد ولی پلیس بجای گرفتن دزد ، فقط یک جمله گفت : برو خدا رو شکر کن که به خانوادت آسیب نرسید ! دزد هم که پیدا نشد که نشد
ولی همین مأموران در برخورد با حجاب :
دوست منو به خاطر همین اینکه یه خورده روسریش عقب بود گرفتن !
اونم با چه افتضاحی ، چنان باهاش رفتار میکردن که انگار قاتل گرفتن !
بیچاره دوستم ! حالش خیلی بد شد ، 1 ساعت طول کشید تا حالش جا اومد !
من نمیگم حجاب بده میگم همه چیز حجاب نیست !

*FATIMA*
30th July 2011, 12:28 AM

آمار بعضی از این کشورها :
1/ قبرس 2/ دانمارک 3/ایسلند 4/ ایرلند 5/ ژاپن 6/ نیوزلند 7/ نروژ 8/ سنگاپور 9/ سوئیس
باز هم بگم [tafakor]
به این خاطر که همه به نظر همدیگر احترام میذارن و کسی تو کار کسی دخالت نمیکنه !
هرکسی سرش به کار خودش گرمه ! حتی در مورد حجاب !

Amir
30th July 2011, 01:11 AM

کاش ای کاشهایمان کاش نبود

Admin
30th July 2011, 04:17 PM
آمار بعضی از این کشورها :
1/ قبرس 2/ دانمارک 3/ایسلند 4/ ایرلند 5/ ژاپن 6/ نیوزلند 7/ نروژ 8/ سنگاپور 9/ سوئیس
باز هم بگم [tafakor]
به این خاطر که همه به نظر همدیگر احترام میذارن و کسی تو کار کسی دخالت نمیکنه !
هرکسی سرش به کار خودش گرمه ! حتی در مورد حجاب !

الان این آمار رو متوجه نشدم ...

آمار چیه و جزئیاتش چیه ؟[tafakor]

باستان شناس
30th July 2011, 04:56 PM
خوب اینکه دلیل نمیشه . شما یه نمونه ببینید و تصمیم بگیرید .

جناب میلاد ی سری حتمن برو کلانتری محله خودتون ببینید ایا فقط همین یک مورد و یک نمونه هست...[cheshmak]

* Robo milad *
30th July 2011, 08:52 PM
منظورتون از این حرف چیه !!!!
من قبلاً هم عرض کردم باز هم متذکر میشم : هر کسی مسئول حجاب خودشه !
فکر نمیکنید به جای پرداختن به مسئله حجاب ، به مسائل مهمتر جامعه باید اندیشید !
چرا مأموران به جای گرفتن سارقان و قاتلان و ... فقط حرف اولشون شده حجاب .
مثال میزنم براتون :
خونه خاله منو دزد زد ولی پلیس بجای گرفتن دزد ، فقط یک جمله گفت : برو خدا رو شکر کن که به خانوادت آسیب نرسید ! دزد هم که پیدا نشد که نشد
ولی همین مأموران در برخورد با حجاب :
دوست منو به خاطر همین اینکه یه خورده روسریش عقب بود گرفتن !
اونم با چه افتضاحی ، چنان باهاش رفتار میکردن که انگار قاتل گرفتن !
بیچاره دوستم ! حالش خیلی بد شد ، 1 ساعت طول کشید تا حالش جا اومد !
من نمیگم حجاب بده میگم همه چیز حجاب نیست !
ای کاش شما یکم جاتون با پسرا عوض میشد .
اون موقع متوجه میشدید یه روسری عقب واسه کسایی که هنوز تودوران جوانی هستن چه معنی داره .(نه همه)
شاید اون موقع مسئله واستون یه جور دیگه میشد .
اگه فرهنگ سازی ما درست بود همه با پیرهنم میومدن بیرون مهم نبود . اما خود شما وقتی بیرون میرید (بعضیا) چشاتونو در نمیارن ؟
اینکه بریم سراغ یه مسئله دیگه پک کردن صورت مسئلست اما با نظراتتون درباره امنیت یه ذره موافقم

* Robo milad *
30th July 2011, 08:54 PM
جناب میلاد ی سری حتمن برو کلانتری محله خودتون ببینید ایا فقط همین یک مورد و یک نمونه هست...[cheshmak]
جامعه اماریتون مشکل داره

*FATIMA*
30th July 2011, 10:30 PM
الان این آمار رو متوجه نشدم ...

آمار چیه و جزئیاتش چیه ؟[tafakor]
آمار امن ترین کشور های جهان !
تازه اسم فرانسه و کانادا هم از قلم انداختم !
به نظر شما چرا واقعا! این کشورها امن ترین شهرها معرفی شدند در صورتی که همه میدونیم فرانسه سردسته آزادترین کشورهای جهانه !
یک کشور مذهبی هم مثال میزنم الان :
عربستان با اینکه باحجاب ترین کشورهاست ولی از لحاظ امنیت جز آخرین کشورهاست !
به نظر شما موضوع چیه ؟!
[tafakor]

Admin
31st July 2011, 12:24 AM
آمار امن ترین کشور های جهان !
تازه اسم فرانسه و کانادا هم از قلم انداختم !
به نظر شما چرا واقعا! این کشورها امن ترین شهرها معرفی شدند در صورتی که همه میدونیم فرانسه سردسته آزادترین کشورهای جهانه !
یک کشور مذهبی هم مثال میزنم الان :
عربستان با اینکه باحجاب ترین کشورهاست ولی از لحاظ امنیت جز آخرین کشورهاست !
به نظر شما موضوع چیه ؟!
[tafakor]خدمت شما عرض کنم که این آماری رو که دارید میدین رو به هیچ وجه قبول ندارم ...

به دو دلیل ...

1. آمار دهنده درست آمار نداده.
چون با آمار جرم و جنایت هایی که در این کشور ها شده و میشه در تضاده.

2. نا امن کردن کشورهای مسلمان به دلیل ضدیت با اسلامه که این طبیعیه ..!

اما در مورد عربستان موافقم ... اصلا امنیت توی این کشور نیست و دلیلش هم وجود سایه ی آمریکا و انگلیس توی این کشوره.!

من خودم توفیق داشتم سفر حج برم خدا قسمت همه بکنه...

تو سفر حج من اصلا امنیت جانی حس نمی کردم به چند دلیل ...

- اعتقادات عربستانی های وهابی این بود که باید شیعیان رو کشت تا به بهشت رفت. ( 7 شیعه == بهشت)

- فضای دیکتاتوری شدید کشور عربستان
در جایی دیدم حتی پلیس اون کشور به حجاب یه دختر 4 - 5 ساله که چادرش کمی باز شده بود گیر داد
خودشم با عصبانیت

وقتی از اسرائیل به عنوان کشور صلح طلب ...
از عربستان به عنوان کشور آزاد و امن و مسلمان ... ( مذهب رسمی دولت عربستان وهابیت اسلام آمریکایی است )
از آمریکا به عنوان کشور ضد تروریست یاد میشه ...

مطمئن باشید در کنارش آلمان و فرانسه که مهد نژاد پرستی در اروپاست میشه بهشت موعود.

همین سه ماه پیش تو انگلیس یه جوان ایرانی رو بی دلیل کشتن و تو اخبار هم نشون داد.!

به نظرت اینها امنیته ؟
توی عربستان یه جوان ایرانی رو به دلیل اینکه زیارت عاشورا خونده بود قصد داشتن اعدام کنن که با پا فشاری مسئولان ایرانی پسر دانشجوی ایرانی جان سالم به در برد.!

ناگفته نماند که به نظر خودم در بین کشورهای اسلامی ایران امن ترین کشوره .!
چون تنها کشوری که آمریکا نتونسته نفوذ کنه همین ایران خودمونه ...

*FATIMA*
31st July 2011, 12:54 PM
خدمت شما عرض کنم که این آماری رو که دارید میدین رو به هیچ وجه قبول ندارم ...

به دو دلیل ...

1. آمار دهنده درست آمار نداده.
چون با آمار جرم و جنایت هایی که در این کشور ها شده و میشه در تضاده.

2. نا امن کردن کشورهای مسلمان به دلیل ضدیت با اسلامه که این طبیعیه ..!
این آمار دقیقه ها ! من دوباره به جستجو پرداختم از جاهای مختلف !
تو سوئیس و بلژیک شما حتی یه پلیس هم پیدا نمیکنید ! حتی یه مکان آرومیه چون اصلاً کسی به دیگری نگاه نمیکنه !
اما فرانسه و کانادا ... باید بگم من که نگفتم امنیتش 100% . همه جا خوب و بد داره حتی ایران خودمون ! ما از جنبه حجاب بحث کردیم ، فرانسه و کانادا هم یکی از با امنیت ترین بودن

از آمریکا به عنوان کشور ضد تروریست یاد میشه ...

همین سه ماه پیش تو انگلیس یه جوان ایرانی رو بی دلیل کشتن و تو اخبار هم نشون داد.!

به نظرت اینها امنیته ؟
من هم نگفتم انگلیس و امریکا امنه ! همه به این موضوع واقفیم که این دو کشور سردسته ناامینت ترین کشورها هستند بلکه بدترین جنایتها هم در این دو کشور انجام میشه !

ناگفته نماند که به نظر خودم در بین کشورهای اسلامی ایران امن ترین کشوره .!
چون تنها کشوری که آمریکا نتونسته نفوذ کنه همین ایران خودمونه ...
این که 100% . ولی فک نمیکنید داره بدتر میشه . امروزه چه حجاب دار و چه بی حجاب از نگاه دیگران در امان نیستند .
من نگفتم حجاب بده گفتم حجاب همه چیز نیست ، ما داریم علناً افرادی رو زیر سؤال میبریم که مستحق چنین چیزی نیستند .
به نظر من قبل از حجاب ، طرز نگاهه که باید درست شه !
همانطور که قرآن در مورد حجاب آیه داره در مورد طرز نگاه هم آیاتی نیز دارد :
قرآن می فرماید : به مردان با ایمان بگو چشم های خود را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و حریم عفت خود را حفظ کنند ، این برای آنها پاکیزه تر است .
همچنین در جای دیگر میفرماید : ای پیامبر ، به مؤمنان بگو خیره نگاه نکنند و چنانچه چشمشان به صحنه ای ناروا افتاد ، نگاه رو کوتاه کرده ، چشم چرانی نکنند .
من فکر میکنم امنیت بعضی کشورها از نظر حجاب به خاطر همین موضوعه ، آنها این موضوع رو آویزه گوششون کردند ولی جوونای ایرانی از گوششون پاک کردن .
به نظر من طرز نگاه کردن مهمتره .

ساناز فرهیدوش
31st July 2011, 01:40 PM
هر کشور دارای قوانینی هست که باید رعایت بشوذ. و ارزش های موجود نیز باید حفظ و توسط شهروندان مراعات شود ددر عین حال که از جامعه ایی به جامعه ی دیگر متفاوته . همون طور که در کشور فرانسه منع حجاب وجود داره و در ایران بی حجابی منع شده. بحث ما اینه که در هر دین و آیینی حفظ خود و جامعه ی خود ارزشمنده و ایبنه که به هم دیگه در درجه اول احترام بگذاریم .
ما اینجا هستیم تا با یکدیگر گفتگو کنیم نه اینکه کسی رو محکوم کنیم .

جوان های ما بی هدف و بی برنامه شدند . در هر جا تیپ و رفتار هرشخص معرف عقایدش هست .اما هر کس خودش رو به شکلی در میاره و هنگامی که بهش اعتراض می کنند شاکی هم میشود .
نمی خوام از کسی طرفداری کنم فقط می خوام از همگی خواهش کنم حرمت یکدیگر رو در دجه اول حفظ کنیم . دوم اینکه در زندگی برای خودمان ارزش و ارمان تعیین کنیم و برای رفاه خودمان طوری رفتار کنیم که کسی به خودش اجازه ندهد به هیچ وجه از ما خرده بگیرد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد