توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شبکه ماهواره ای " من و تو "
Number One
24th July 2011, 12:45 PM
من و تو " شبکه ای تلویزیونی متعلق به شرکت "شبکه تلویزیونی مرجان" که برنامههای خود را از کپیتال استودیوی شهر لندن پخش میکند، در 6 آبان 1389(28 اکتبر 2010) در همسایگی تلویزیون فارسی بیبیسی و با همکاری برخی عوامل آن، در لندن پا به عرصه وجود گذاشت.
درباره فلسفه ایجاد این شبکه تلویزیونی در سایت رسمی آن، این طور آمده است: "جهان از چند دهه گذشته به تدریج وارد عصر ارتباطات نوینی شده است. امروزه، بر پایه باور بسیاری از دانشمندان در حوزه های مختلف علوم اجتماعی، جهان امروزی آنچنان دگرگون شده که فهم و درک آن با مفاهیم و نظریههای قدیم تا حد زیادی عملی نیست. جهانی شدن، عصر اطلاعات، عصر رسانه ها، جامعه اطلاعاتی و جامعه رسانه ای برخی از این مفاهیم اند.
تلویزیونهای من و تو 1و2 در این راستا و در جهت ارتقای نقش و جایگاه رسانه ای ایرانی و پارسی زبان در بین رسانهها سعی در ارتقای نقش ایرانیان در جامعه جهانی و همچنین ارائه بروزترین و با کیفیت ترین برنامهها بزودی کار خود را شروع خواهد کرد. برنامه شبکهها شامل فیلم، سریال، اخبار، گزارش و برنامههای متنوع دیگر میباشد که شما تاکنون در هیچ شبکه پارسی زبان دیگری ندیده اید."
اما به گزارش کیهان از پایگاه اینترنتی اخبار روز وابسته به گروهک های ضدانقلاب مقیم آلمان "این شبکه در تملک دو ایرانی به نام کیوان عباسی و مرجان عباسی بوده و دفتر مرکزی و استودیوی آن در شهر لندن واقع است. کیوان و مرجان عباسی که با یکدیگر شریک تجاری هستند، علاوه بر کارهای اقتصادی به کار رسانه ای هم روی آورده اند. فعالیت این دو، با شبکه تلویزیونی مرجان که در واقع شرکت اصلی می باشد، در سال 2009 آغاز شد. ادارات و استودیوهای شبکه من و تو نیز در وندزورث لندن بوده و تحت عنوان «Capital studios» اداره می شود. پیش از این مرجان و کیوان عباسی مالک شبکه ماهواره ای «ببین تی وی» بودند، که در واقع اولین شبکه اینترنتی فارسی زبان بوده است(توضیح نویسنده: سایت اینترنتی «ببین تیوی» در سال 2008 به دلیل رویكرد غیراخلاقی و غیر دینی خود به دستور مقام قضایی در ایران فیلتر شد). پدر این دو نیز مالک تلویزیون آزادی در واشنگتن دی سی و شبکه پورنوی Hostlertv در کانادا می باشد.
آنچه از حدس و گمان های مختلف مطرح شده درباره این شبکه می توان فهمید این است که شرکت تلویزیونی مرجان تنها حامی رسمی و دارنده کانال «من و تو» است
بنا به گزارش های رسیده همچنین این افراد بخش عمده ای از بودجه شبکه های من و تو 1 و 2 را از وزارت امور خارجه انگلیس گرفته اند. رابط این افراد نیز فردی به نام «مک وولین» است که به عنوان مدیر و یکی از مشاورین ارشد این گروه فعالیت می کند و با همکاری وی، وزارت امور خارجه انگلیس بودجه راه اندازی این دو شبکه را تامین کرده است. اما برای سال 2011 با همکاری عباسی پدر، یک بودجه هنگفت 40 میلیون دلاری را از محل بودجه امنیتی و هجوم رسانه ای آمریکا برای ایران (در پنتاگون) دریافت می کند. براساس گزارش ها بودجه 40 میلیون دلاری این شبکه در حقیقت 40 برابر بیشتر از بودجه شبکه اسطوره ای فارسی 1 است."
http://img.tebyan.net/big/1390/04/22318442919514616812717612491441412345238.jpg
این در حالی است که برخی بر جعلی بودن نام این دو شریک تجاری خبر داده و گوگوش را به عنوان یکی از مالکان این گروه مطرح می کنند. البته در وبسایت رسمی این گروه تلویزیونی، از هیچ فردی به عنوان مالک یا مدیر گروه نام برده نشده است. آنچه از حدس و گمان های مختلف مطرح شده درباره این شبکه می توان فهمید این است که شرکت تلویزیونی مرجان تنها حامی رسمی و دارنده کانال «من و تو» است. شرکتی که جز یک سایت اینترنتی، اطلاعات دیگری از آن در دست نبوده و صاحبانش نیز مشخص نمی باشند که البته این امر خود، گمانه زنی ها و برخی شایعات را قوت می بخشد و این پرسش را به ذهن متبادر می سازد که هزینه های هنگفت این دو شبکه برای پخش برنامه های 24 ساعته از چه راهی تامین می شود. یادآوری این نکته نیز لازم است که به دلیل عدم پخش تبلیغات، این شبکه هیچ گونه بازگشت سرمایه ای را برای حامی یا حامیان احتمالی اش ندارد و به عنوان یک سرمایه گذاری یک طرفه باید به آن نگاه کرد. ضمن اینکه دانستن این نکته نیز بد نیست که مسوولان امنیتی اطلاعاتی انگلستان در ارائه گزارش سالانه فعالیتهای فرهنگی سازمانMI5 در مجلس انگلستان عنوان کردند این سازمان جاسوسی جهت انجام فعالیتهای بشردوستانه و در راستای فعالیتهای فرهنگی، به شبکه های فارسی زبان از جمله من و تو کمک مالی کرده است.
البته از اواخر اردیبهشت ماه جاری شبکه من و تو 2 حذف و برنامه های هر دو شبکه از طریق من و تو 1 پخش می شود. گرچه دست اندرکاران آن، پارازیتهای ارسالی بر روی فرکانسهای من و تو2 را دلیل این امر ذکر کرده اند؛ اما شاید ناتوانی در جذب آگهی را نیز بتوان یکی از دلایل مهم این تصمیم دانست.
اما اغلب مجریان این شبکه که جوان و بزرگ شده ایران نیز هستند به اعتراف وبلاگهای وابسته به این شبکه، بهایی بوده و در بسیاری از برنامه ها به شکلی نامحسوس و البته در سایتهای خود به طور کامل و محسوس به این امر اشاره داشته و به آن افتخار می کنند.
به گزارش های رسیده همچنین این افراد بخش عمده ای از بودجه شبکه های من و تو 1 و 2 را از وزارت امور خارجه انگلیس گرفته اند
توجه به نام این شبکه تلویزیونی و نیز آنچه در فلسفه راه اندازی آن آمد، نشان می دهد دستاندركاران آن با انتخاب اسم «من و تو» عملا خواستار تعامل و ارتباط با مردم ایران بوده و سیاست خود را کمک به تغییر سبک زندگی آنها برای حضور در پروسه جهانی سازی از طریق پخش برنامه هایی چون فیلم، سریال، اخبار و گزارشهای متنوع برای مخاطبان هدف یعنی خانواده های طبقه متوسط (از لحاظ فرهنگی)جامعه ایرانی و بویژه دو قشر زنان و جوانان در گامهای از بین بردن قبح برخی رفتارهای غیراخلاقی و پس از آن و به تدریج، جایگزینی و رواج آنها در میان این مخاطبان قرار داده اند.
اما از آنجا که مهمترین عنصر در کادرسازی و تربیت نسل را بدون هیچ شک و شبهه ای زنان بر عهده دارند و اگر زنان جامعه ای از قدرت تجزیه و تحلیل درست اتفاقات بر آیند و با تکیه بر نجابت و حیای ذاتی که هر دو از موهبت های الهی است در مسیر صحیح حرکت کنند جریان حرکت جامعه خود به سوی پیشرفت را چنان تسریع می کنند که ابدا چنین کاری از مردان بر نمی آید، درباره این شبکه قطعا سوال هر فرد منصفی از خود این خواهد بود که آیا برنامه هایی چون بفرمایید شام، سالی تک، آموزش رقص و ... کمکی به زنان و جوانان جامعه ایران برای رسیدن به توان لازم برای کمک به پیشرفت جامعه خود خواهد کرد؟
Number One
24th July 2011, 12:47 PM
برنامه های من و تو
*بفرمایید شام :
صدای زنگ ! میزبان در را به روی میهمانان باز کرده و با احوال پرسی گرمی آن ها را به سمت اتاق پذیرایی راهنمایی می کند ، پس از دقایقی صحبت و سوال از علایق سه میهمان و میزبان برای صَرف شام بر سر میز غذا حاضر می شوند و با پیش غذا و ... گفتگو های چهار نفره ادامه می یابد فردی از مواد اولیه ی غذا سوال می کند ، دیگری از متاهل یا مجرد بودن فرد دیگر و تا انتهای شام بحث داغ و داغ تر می شود و در نهایت با امتیاز دهی به غذاها و رفتار میزبان شب به پایان می رسد اما آن چه از نقاط مثبت این برنامه است رقابتی می باشد که بر سر پخت غذا به افزایش کیفیت و نو آوری می انجامد .
بفرمایید شام برنامه ای است که طی آن چهار فرد ایرانی در آشپزی به رقابت می پردازند و پس از این رقابت که چهار شب به طول می انجامد یک نفر برنده اعلام شده و مبلغ 1000 پوند را بعنوان جایزه دریافت می نماید . در این برنامه آن چه که مهم است امتیازی است که رقبا به یکدیگر می دهند و معیار مشخص و عادلانه ای در میان نیست زیرا هر فردی بها هدف بُرد خویش کمترین امتیاز را به رقبای خود می دهد . پس از پایان غذا به محض این كه افراد از خانه بیرون می آیند ، سوار یك ماشین می شوند و به خاطر پول (جایزه) شروع به غیبت و بدگویی از یکدیگر می كنند و از دل خوری های ایجاد شده طی شب و معایب یکدیگر و ... سخن به میان می آورند و در نهایت بر اساس همین استنباط های شخصی به فرد میزبان امتیاز می دهند .
اما باز هم موضوع به همین جا ختم نمی شود ، در واقع این برنامه چند ضرورت دارد که عدم رعایت آن ها امتیاز منفی را در پی دارد ، این ضروریات عبارتند از :
1)ایجاد روابط گرم و نزدیک با رقبا در شب میهمانی (بوسیدن)
2)هدیه دادن به میزبان (غالبا یک بطری مشروبات الکلی)
3)استفاده از مشروبات الکلی با قدمت چند ساله در غذا
4)کنار هم قرار دادن غذاهای ایرانی و فرنگی
آن چه گفته شد چنین بر می آید که در قبال کم کاری مسئولین مربوطه (رسانه ای) و کم توجهی به اهداف شبکهی :فارسی 1" ، امروز دشمن در قالب شبکه ی "من و تو" با جدیت بیشتری ظاهر شده است
باید توجه داشت که این برنامه در واقع در صدد تعویض ذائقه ی ایرانی و جایگزینی فرهنگ غربی در مسئله ی غذا و روابط بین آقایان و خانم ها می باشد و هدف اصلی آن که در قبالش 1000 پند هزینه کرده است چیزی نیست جز ، فرهنگ زدایی در جامعه ی ایرانی .
*سالی تالک :
برنامه ی نیم ساعته ی "سالی تالک" برنامه ای شاد و طنز آلود است که با تصویر فضایی مملو از رنگ های صورتی و بنفش و با اجرای "سالومه سید نیا" مجری جوان و پُر نشاط این برنامه ، آغاز می شود .
http://img.tebyan.net/big/1390/04/1671401177721413217815016110838241699121156.jpg
در این برنامه که "سالومه سید نیا" تهیه کننده و مجری شبکه من و تو و دارای سابقه کار در رسانه های مختلفی از جمله شبکه ی "بی بی سی فارسی" به اجرای برنامه هایی طنز آلود در قالب سیاسی و فرهنگی به مسائل سیاسی و فرهنگی علیه جامعه ی ایران می پردازد . طنزی که بعضا با توهین به مقدسات اسلام و مقامات نظام جمهوری اسلامی همراه بوده و در این میان تبلیغ بهاییت نیز چاشنی کار وی گشته است .
این برنامه که در واقع یک "تاک شو" است با سرک کشیدن به گوشه و کنار جهان موارد جالب و بعضاً عجیب را از اینترنت جستجو کرده و برای مخاطبان پخش می کند . این برنامه که در اشکال مختلف پخش میشود حتی خوانندگان لسآنجلسی را نیز به تمسخر کشانده و هر هفته بدترین ویدیو ها و آهنگ های آنان را به انتخاب ببیندگان معرفی می کند . آموزش زبان فارسی به کارگردان این برنامه که یک انگلیسی می باشد از نکات دیگر این بخش است . مهم تر از همه کارگردانان "سالی تالک" معمولاً در انتخاب سوژه ها نیز به تمسخر فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران پرداخته و اکثر اوقات به تمسخر رییس جمهور کشور پرداخته و در قالب طنز همه ی چهار چوب ها را می شکنند .
هدف اصلی این برنامه به چالش کشیدن جامعه ی ایران از زوایای مختلف می باشد که در این روند تحریف افکار عمومی نسبت به مسئولین نظام از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .
از آن چه گفته شد چنین بر می آید که در قبال کم کاری مسئولین مربوطه (رسانه ای) و کم توجهی به اهداف شبکهی :فارسی 1" ، امروز دشمن در قالب شبکه ی "من و تو" با جدیت بیشتری ظاهر شده است ، شبکه ای که این بار گردانندگان آن نه تنها یک اسرائیلی نیست بلکه فردی از ایران است ، خواننده ای با محبوبیت در زمان سلطنت پهلوی (پیش از انقلاب) ، شبکه ای از جنس ایرانی برای در هم شکستن جامعه ی ایرانی .
Number One
24th July 2011, 12:49 PM
با من و تو بدرخشید!!!
شبکه ی من و تو که اخیرا رقیب شبکه فارسی 1 گشته ، اهداف پیدا و پنهانی را در پی دارد که آن ها را در پس برنامه های ریز و درشت خود نهان کرده است که به جهت آشکار سازی این اهداف در زیر به بررسی برخی از این برنامه ها می پردازیم :
http://img.tebyan.net/big/1390/04/200418115564160011614829974209165149225.jpg
* آکادمی موسیقی گوگوش
سالنی بزرگ به رنگ بنفش تیره و سکویی برای اجرا ، سمت چپ تصویر که همیشه بینندگان بدان چشم دوخته اند میزی است که گوگوش (خواننده ی پیش از انقلاب) و کارشناسان همراهش نشسته اند ، صدای موسیقی و صدای جوانی که سال ها آرزوی خوانندگی در سر می پرورانده در فضا تنین افکن می شود و گوگوش با تمام احساس به تشویق وی می پردازد و اشک می ریزد زیرا خاطرات جوانی خویش را مرور می کند و آینده ی موسیقی را در دستان این جوانان می بیند .
این برنامه که به آموزش و مسابقات خوانندگی و رقص مربوط است توسط فائقه آتشین (گوگوش) اداره می شود و طی آن از شرکت کنندگان تست خوانندگی گرفته می شود . شرکت کنندگان موظف هستند با ارائه ی یکی از آهنگ های کارشناس برنامه استعداد خود را در خوانندگی به نمایش بگذارند .
اما آن جایی برنامه به اوج فوران احساسات می رسد که یکی از شرکت کنندگان مورد تایید کارشناس قرار گیرد ، اکنون اشک ها جاری می شود و با خنده در می آمیزد زیرا این برنامه به شما اجازه ی درخشیدن را می دهد . در انتهای برنامه نیز برندگان برای مسابقه ای نهایی معرفی می شوند تا به رقابتی حساس تر بپردازند .
*دو راهی :
دو راهی برنامه ای اجتماعی است که از نگاه روانشناسی به مسائل خانوادگی ، اجتماعی جوانان می پردازد . موضوعات این برنامه عمدتا موضوعاتی از قبیل : خودکشی ، روابط جنسی قبل از ازدواج ، ازدواج پسرها و دختران مسن تر (تفاوت سنی) ، شروعی دوباره و ... می باشد .
این برنامه دوراهی نام گرفته است بدان دلیل که ، دو راهی یعنی این که در این موضوعات ، نظر شما مثبت یا منفی می باشد ؟ ؛ یک دوراهی برای یک انتخاب که اصول این برنامه مخاطبین را به انتخابی غیر منطقی و عقلانی سوق می دهد .
حال این سوال پیش می آید که چرا غیر منتقی و عقلانی ؟ به این دلیل که راهنمایی های مجری این برنامه که خود فردی بهایی است ، کاملا به دور از دین اسلام و عرف جامعه ی ایرانی می باشد و به گونه ای بیشتر به اندیشه های غربی و فمینیسم گرایانه نزدیک تر می باشد و تنها قصد آن یک انتخاب است ولو بدتر بین بد و بدتر که البته در این میان 2 کارشناس روانشناس غربی موضوع قابل بررسی را تحلیل کرده و سپس مجری این برنامه (پریسا) به نظر بینندگان برنامه می پردازد .
آنچه که در این میان حائز اهمیت می باشد این است که ، این برنامه "اتاق خبر" با استعمال واژه ی چرا ؟ (سوال از مخاطبین) در واقع قصد دارد این حس را به بیننده القا کند که فرصتی را به وی داده است تا درقلب ارتباطات لحظات آخر تنظیم خبرها قرار بگیرد و در آن دخل و تصرف داشته باشد و به همین دلیل حرکات ناگهانی و بدون پیش بینی دوربین قابل توجه می باشد
باید توجه نمود که این برنامه به طور عمده و به جِد قصد دارد که با تاکید وافر بر ایجاد روابط پیش از ازدواج ، نوعی هنجار شکنی و فحشا را بین جوانان اشاعه نماید ، هنجار شکنی که بیشترین تاکیدات اسلام بر ضرورت حفظ آن بوده و ترویج آن ، به نوعی اسلام زدایی محسوب می شود ؛ طی این برنامه : درباره ی موضوع روابط جنسی قبل از ازدواج نظر کارشناسان برنامه مثبت و تاکیدات وی همواره به گوش می رسد و از نگاه روانشناسان حاضر باید قبل از ازدواج ارتباط جنسی برقرار شود تا جوان ها با تجربه ی آن به دو هدف دست یابند :
اول - با نگاه جنسی ازدواج نکنند .
دوم – به ارضای فرد مقابل نسبت به خود اطمینان حاصل کنند .
*اتاق خبر :
برنامه ی دیگر این شبکه (من و تو) اتاق خبر می باشد برنامه ای که طی آن مجریان برنامه به خواندن خبر های جهان و به ویژه ایران می پردازند ، البته جای تامل است که فقط اخبار را می خوانند (روخوانی) و خود هیچ دخل و تصرفی نسبت به آن ها ندارند حتی یک تفسیر کوچک و باز جای این سوال پیش می آید که منبع این خبر ها کجا می باشد ؟ عمده منبع این اخبار (90 درصد) مربوط به شبکه ی فارسی زبان بی بی سی بوده که خود حاوی اخباری مقرضانه نسبت به جمهوری اسلامی ایران می باشد .
http://img.tebyan.net/big/1390/04/176210130156221231209205170161160238199199170122.j pg
آنچه که در این میان حائز اهمیت می باشد این است که ، این برنامه "اتاق خبر" با استعمال واژه ی چرا ؟ (سوال از مخاطبین) در واقع قصد دارد این حس را به بیننده القا کند که فرصتی را به وی داده است تا درقلب ارتباطات لحظات آخر تنظیم خبرها قرار بگیرد و در آن دخل و تصرف داشته باشد و به همین دلیل حرکات ناگهانی و بدون پیش بینی دوربین قابل توجه می باشد . البته استفاده از این تکنیک زمانی مشکل ایجاد نمی کرد که آن چه در جلوی دوربین اتفاق می افتاد واقعا این احساس را به بیننده منتقل می کرد که در همان زمان که مجریان بطور طبیعی خبرها را برای اولین بار برای همدیگر بازگو می کردند ، دوربین هم برنامه را ضبط می کرد . اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده است و حتی گاهی خود مجریان برنامه دچار سردرگمی هستند و نمی دانند که آیا در حال توصیف خبر هستند ، یا مشغول بازگو کردن زوایای دیگری از خبر برای همکاران خود و یا این که در حال اجرای برنامه خبر به شکل کلاسیک برای بینندگان تلویزیون ؟!
مشکل دیگر برنامه "اتاق خبر" این است که بندرت از تصویر و گرافیک در آن استفاده می شود در حالی که استفاده از این المان ها برای قابل هضم تر کردن خبر تلویزیونی حایز اهمیت است. حتی در زمانی هم که تصاویری از این برنامه پخش می شود، بیننده همچنان سر درگم است که این تصاویر از کجا پخش می شوند. البته در اجرای کلاسیکی خبر این اشکال نیست در حالی که در "اتاق خبر" این موضوع غیر قابل توجیه است.
این برنامه دوراهی نام گرفته است بدان دلیل که ، دو راهی یعنی این که در این موضوعات ، نظر شما مثبت یا منفی می باشد ؟ ؛ یک دوراهی برای یک انتخاب که اصول این برنامه مخاطبین را به انتخابی غیر منطقی و عقلانی سوق می دهد .
نکته ی بعدی آن که ، در شکل فعلی برنامه ی "اتاق خبر" بیننده هیچ نوع ارتباطی با مجریان برقرار نمی کند و با آن ها احساس نزدیکی ندارد . بیننده نمی داند که مجریان چه کسانی هستند ، چه تخصصی دارند و آیا اساسا می توان به آن ها اعتماد کرد یا خیر ؟ . در یک برنامه ی خبری ، مهمترین اصل این است که بیننده با مجری خبر احساس نزدیکی کند زیرا بدون آن بیننده اخبار را با شک و تردید دریافت می کند . این مشکل برنامه ی "اتاق خبر" از آن جا ناشی می شود که تمام دیالوگ های گویندگان با هم قابل تعویض اند ؛ هر کسی می تواند جایگزین فرد دیگری شود و گوینده دیالوگ یک نفردیگری باشد بدون اینکه در کل قضیه تفاوتی ایجاد شود . از ظاهر اجرای برنامه اینطور به نظر می رسد که سردبیر "اتاق خبر" پس از نوشتن سناریو آن را بین مجریان تقسیم کرده و هر خطی از آن را به یک گوینده یا بازیگر داده است تا اجرا کنند .
به طور مثال در برنامه های کلاسیک خبری ، مجری ، خبری مبنی بر مثلا "انفجار در بغداد" می دهد و تصاویری هم از آن انفجار نشان می دهد . در همان حال تصویر خبرنگار در محل ویژه آن حادثه نشان داده می شود که این انفجار را گزارش می دهد . سپس مجری خبر در استودیو با خبرنگار اختصاصی خودشان در بغداد گفتگویی می کند . همه این ها دست به دست هم می دهند تا به مجری برنامه ، خبر گزارش داده شده و خبرنگار حاضر در محل وقوع حادثه اعتبار بدهد . اینگونه است که بیننده با مجری خبر تا آن حدی احساس نزدیکی می کند که انگار خودش در وسط خبر ومحل وقوع انفجار در بغداد بوده است .
http://img.tebyan.net/big/1390/04/232501538616829978322432026011416311850.jpg
در آخر باید خاطر نشان شویم که آن چه در بالا به اجمال بدان پرداختیم بررسی کوتاهی به دو برنامه از شبکه ی تلویزیونی من و تو بود که البته باز هم به جزییات اشاره ای نشد و اگر به آن ها نیز پرداخته می شد متوجه می شدیم که دشمن این بار با چه ژرف اندیشی و برنامه ای بر اندازاناه به میدان آمده برنامه ای که از ظواهر این شبکه قالبی تحت عنوان "من" و "تو" ایجاد نموده شبکه ای که متعلق به "من" و "تو" بوده و تنها هدف آن احیای آن مواردی است که تا به حال به آن ها دست نیافته ای . در در همین میان به سهولت و ظرافت به آن چیزی دست میابد که خود سال ها از آن محروم بوده و آن جایگزینی فرهنگ غربی به جای فرهنگ اسلامی است .
*آفساید :
"آفساید" که مجری آن همان مجری برنامه ی بفرمایید شام (طغرل) می باشد ، یک مجله ی هفتگی ورزشی است که اتفاقات و رویداد های فوتبال ایران را طی یک هفته مرور می کند و سعی دارد مسایل را به صورت موشکافانه بررسی کند . اما این برنامه که قصد دارد با نگاهی شبیه برنامه ی نود حرکت کند به نقاط ضعف فوتبال ایران می پردازد ، قصد اصلی این برنامه آن است تا نشان دهد فوتبال ایران را عده ای فرصت طلب که وابسته به نهاد های نظامی هستند تسخیر کرده اند ضمنا تمسخر مدیران ورزش ایران نیز در این برنامه رایج بوده و بخش طنزی را ایجاد نموده است .
Number One
24th July 2011, 12:51 PM
آکادمی موسیقی چه می نوازد؟
«آکادمی موسیقی» یک برنامه تلویزیونی است که به تقلید از برنامه «امریکن آیدل» که مسابقه خوانندگی در امریکا است، پس از تاسیس شبکه «من و تو» برای جذب مخاطبین شروع به کار کرد. برنامه «امریکن آیدل» محصول شبکه تلویزیونی فاکس آمریکا است که در سال 2002 با شعار انتخاب ستاره جدید برای موسیقی آغاز به کار کرد. این برنامه مخاطبین بسیاری را در میان کشورهای جهان از آن خود کرده است و برندگان آن توسط تماس های تلفنی و پیام های کوتاه مردم انتخاب می شود. برنامه آکادمی موسیقی نیز بر اساس این برنامه و با اهداف پشت پرده خود با هزینه ها و مخارج بسیاری شروع به کار کرد. این برنامه که مدیریت آن بر عهده فائقه آتشین خواننده قبل از انقلاب است، در زمستان سال گذشته هر هفته به صورت زنده برگزار می شد و در اسفند ماه به پایان رسید، اما گزارش ها حاکی از شروع سری جدید این برنامه دارد. در این برنامه که با محوریت آموزش خوانندگی به وجود آمده است، 4 دختر و 4 پسر جوان شرکت داشتند که هر هفته با اجرای ترانه هایی از خوانندگان معروف به رقابت با یکدیگر می پرداختند. در پایان اجرای هر یک از شرکت کنندگان، هیئت ژوری عملکردشان را ارزیابی می کند و پس از برگزاری جلسات اولیه، مراحل حذفی برگزار می شود که شرکت کنندگان بر اساس رای مردم، رتبه بندی و افرادی که امتیاز کمی کسب می کنند از برنامه حذف می شوند.
آکادمی موسیقی» یک برنامه تلویزیونی است که به تقلید از برنامه «امریکن آیدل» که مسابقه خوانندگی در امریکا است، پس از تاسیس شبکه «من و تو» برای جذب مخاطبین شروع به کار کرد
نیمه برهنگی و ظواهر نابهنجار شرکت کنندگان
از مشخصه های این برنامه حجاب نامناسب شرکت کنندگان خانم این برنامه است. دختران این برنامه با پوشش های بسیار نامناسب و نیمه برهنه، با آرایش های غلیظ بر روی سن حاضر می شوند و با رقص و آواز به اجرای برنامه می پردازند. پسران شرکت کننده در این برنامه نیز با آرایش های موی نامناسب و حرکات موزون ترانه های منتخب را اجرا می کنند. یکی از اهداف استفاده از پوشش نابهنجار و آرایش نامناسب حاضرین در این برنامه، تزریق فرهنگ بدپوششی به مخاطبان داخل ایران است. عوامل تولید کننده این برنامه با استفاده از هزینه های بسیار برای استفاده از سالنی گرانقیمت و مخارج سنگین برای پوشش، گریم و آرایش شرکت کنندگان و سایر موارد جانبی برنامه می شود، در تلاش اند، این خوراک مسموم را با ظاهری زیبا و فریبنده به خورد بینندگان داخل کشور بدهند و با رسوخ به باورهای اعتقادی جوانان، آنها را به سوی ابتذال سوق دهند.
روابط آزاد دختران و پسران در پشت صحنه آکادمی موسیقی
علاوه بر برنامه «آکادمی موسیقی» که پنج شنبه شب های هفته پخش می شد، پشت صحنه این برنامه نیز جمعه ها هر هفته روی آنتن این شبکه می رفت که با حاشیه های نابهنجار بسیاری همراه است. یکی از این موارد، روابط نامناسب و دور از شئونات جوانان دختر و پسر شرکت کننده در مسابقه در محل استقرارشان است. شرکت کنندگان در حاشیه مسابقات به صورت مختلط شبانه روز در کنار یکدیگر به سر می برند و هیچ حدودی در روابط میان آنها وجود ندارد. انعکاس این روابط در حاشیه برنامه به دلیل قبح زدایی از روابط میان زن و مرد نامحرم در میان مخاطبان فارسی زبان داخل ایران، از سوی برنامه ریزان چنین برنامه هایی دنبال می گردد.
علاوه بر برنامه «آکادمی موسیقی» که پنج شنبه شب های هفته پخش می شد، پشت صحنه این برنامه نیز جمعه ها هر هفته روی آنتن این شبکه می رفت که با حاشیه های نابهنجار بسیاری همراه است
تماس های غیر شرعی میان دختران و پسران شرکت کننده بر روی استیج
از دیگر مسائل برنامه «آکادمی موسیقی»، تماس های غیر شرعی مخاطبان غیر هم جنس بر روی سن مسابقه است که پس از شادی پیروزی و یا غمگینی به دلیل حذف، رخ می دهد. چنین تماس های نامناسبی که گاه در میان تمام دختران و پسران شرکت کننده انجام می گیرد، به قدری با هنجارهای مردم ما متضاد است، که خانواده های بیننده این برنامه از خیر شنیدن موسیقی های برنامه نیز می گذرند و شبکه را عوض می کنند.
به هر رو لازم به ذکر است که برنامه سازان و سرکردگان چنین برنامه هایی قصد دارند با اشاعه فرهنگی غربی در کشور، مردم ما را از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی خود دور کنند. این آموزه های القایی در برنامه های ماهواره ای همچنین به دلیل زیبا جلوه دادن رفتارهای غیر شرعی و نامناسب در جامعه ایرانی و اسلامی ما و ایجاد از خود بیگانگی فرهنگی در میان مردم است تا از این طریق اذهان مردم را برای پذیرش اهداف استعماری دولت های غربی آماده شود که امید است با نکته بینی و تدبیر مردم بی نتیجه بماند.
Number One
24th July 2011, 12:57 PM
چند سالی است که شبکه های ماهواره ای فارسی زبان تلاش های خود را برای جلب نظر مخاطب ایرانی داخل کشور مضاعف کرده اند. در گذشته این شبکه ها عمدتا برنامه های خود را با محوریت موسیقی و ویدئو کلیپ های خوانندگان لس آنجلسی و یا با موضوعات کاملا سیاسی تهیه می کردند اما چند سالی است که گردانندگان شبکه های ماهواره ای به فکر جذب مخاطب بیشتر افتاده اند که این کار عمدتا با تهیه سریال های ایرانی، دوبله سریال های خارجی(که امکان پخش آنها در داخل وجود ندارد)، پخش برنامه های آشپزی و حتی برنامه های مستند انجام می شود.
کارشناسان رسانه معتقدند که این رویکرد فاز جدیدی از برنامه ریزی فرهنگی علیه کشورمان به حساب می آید که در آن برنامه سازی ها شکل متنوع تری به خود می گیرد تا مخاطب کمی ناملموس تر جذب این شبکه ها شده تا از این طریق فرهنگ مورد نظر این افراد به مردم انتقال یابد.
در همین راستا نمی توان نقش رسانه ملی و سیاستگزاران فرهنگی کشور را در خنثی کردن این تلاش ها نادیده گرفت؛ چرا که اگر مخاطب ایرانی برنامه های تلویزیون ملی را در قیاس با این شبکه ها مفیدتر یابد قطعا تماشای آن را به برنامه های تهیه شده دراین شبکه ها ترجیح می دهد. همانطور که وجود نمونه هایی از این دست از جمله سریال های موفق سیما این موضوع را به اثبات می رساند.
حجت الاسلام والمسلمین حمید رسایی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همین رابطه می گوید که برخی از این شبکه ها به دنبال تزلزل روابط اجتماعی هستند و به صورت مشخص تخریب فرهنگ ملی و دینی مردم را دنبال می کنند.
به گفته وی این شبکه ها وابسته به سازمان ها و نهادهای جاسوسی بوده و بودجه آنها از همین طریق تامین می شود.
رسایی یادآور می شود که با وجود توجه خانواده ها به اهداف مورد نظر این شبکه ها در مواردی این شبکه ها توانسته بنیان خانواده ها را از بین ببرد.
مشروح این گفت و گو را در پی می خوانید:
http://img.tebyan.net/big/1390/04/113126107102093923517955620820220215218747.jpg
-با توجه به تعدد شبكه های ماهواره ای فارسی زبان و همچنین تنوع آنها در برنامه سازی فكر می كنید این شبكه ها مشخصا چه اهدافی را دنبال می كنند؟
شبکه های ماهواره ای به ویژه برخی از این شبکه ها که به طور خاص روی برخی موضوعات مثل فرهنگ دینی مردم کار می کنند یا به نوعی به دنبال تزلزل روابط اجتماعی هستند به صورت مشخص تخریب فرهنگ ملی و دینی مردم را دنبال می کنند.
-دلیل اینكه این شبكه ها فرهنگ ملی و دینی را هدف قرار داده اند چیست؟
جمع بندی آنها این است که تا زمانی که مردم فرهنگ دینی داشته باشند این فرهنگ جلوی هر نوع تهدیدی را می گیرد و حتی تهدیدات نظامی دیگر اثرگذار نخواهد بود. بنابراین قبل از تهدید نظامی باید فرهنگی که این تهدید نظامی را بی اثر می کند تخریب کنند. این فرهنگ هم در موارد بسیار زیادی برگرفته از دین ما و مدر موارد متعددی برگرفته از فرهنگ بومی ما است.
-به نظر شما شبكه فارسی زبان من و تو در برنامه های خود كه نسبت به سایر شبكه ها از تنوع بیشتری برخوردار است، چه موضوعاتی را دنبال می كند؟
به عنوان مثال همین شبکه ماهواره ای من و تو ترویج اباحه گری، ترویج روابط نامشروع، تزلزل در خانواده ها، خیانت توسط زن و شوهر به همدیگر، روابط خارج از ضابطه بین دو جنس مخالف و همچنین ترویج برخی اموری که در قران نهی شده از جمله شراب خواری را در دستور کار خود دارد.
وقتی این شبکه به جای هفت سین نوروز، هفت شین را مطرح می کند تا در کنار آن بتواند شراب خواری را رواج دهد، این هدف قرار دادن فرهنگ ملی کشور ماست.
http://img.tebyan.net/big/1390/04/2329317692231202131229101132121152497251.jpg
-پشت پرده این نوع شبكه ها چیست و شما ریشه این شبكه ها را در كجا می دانید؟
آبشخور و ریشه این شبکه ها وابسته به سازمان ها و نهادهای جاسوسی است و بودجه این شبکه ها نیز از همین سازمان ها تامین می شود که خوشبختانه مردم به این مساله توجه دارند.
-به نظر شما این شبكه چه تاثیری بر خانواده ها كه مخاطب هدف آن هستند میگذارد؟
البته من مشاهده کرده ام خانواده هایی نسبت به این شبکه ها بی تفاوت بودند اما این شبکه ها وارد خانواده های آنها شده، زندگی آنها را به هم ریخته و روبط بین زن و شوهر، فرزند و پدر و مادر را خلل پذیر کرده و در نهایت توانسته بنیان خانواده را از بین ببرد.
-ما شاهد هستیم كه شبكه من و تو از برنامه های مختلفی برای جلب مخاطب استفاده می كند، علت این امر را چه می دانید؟
اینها به این نتیجه رسیده اند که اگر برخی حرفها را به طور مستقیم بزنند به دلیل دین مداری و نگاه درستی که مردم به فرهنگ بومد و ملی شان دارند، مخاطبین خود را از دست می دهند.
بنابراین علاوه بر اینکه مستقیما هم این حرفها را می زنند و شبهه افکنی می کنند، همچنین تلاش می کنند تا اهدافشان را به طور غیر مستقیم و با تنوع در برنامه ها پیگیری کنند.
e.einitabar
24th July 2011, 06:56 PM
عمو تو خودت که شبکه ها رو از بری
اگه بده چرا تو خودت نگاه میکنی.....
سال 2011 اگه کسی بخواد با چند تا برنامه تلویزیونی گول بخوره همون بهتر که گول بخوره
به جای گیر دادن رو برنامه های تلویزیون بهتره بریم یه فکری برا پیشرفت کشورمون بکنیم که اینقدر عقب نباشیم
اینجا یه سایت علمیه سعی کن مطالبت علمی تر باشه مثلا تو بخش هنر هفتم در مورد تکنیک های بازیگری و ..... مطالبی رو بیان کن
در پناه حق
Rez@ee
25th July 2011, 09:28 AM
حتما می دونید که یکی از راه های عقب نگه داشتن کشور های به اصطلاح جهان سوم راه های فرهنگیه.یقینا وقتی فضای تربیتی وروحی افراد،فضای سالمی نباشد پیشرفت هم به کندی صورت می گیرد.
F.PHYSICIST
25th July 2011, 12:10 PM
برنامه های من و تو
*بفرمایید شام :
صدای زنگ ! میزبان در را به روی میهمانان باز کرده و با احوال پرسی گرمی آن ها را به سمت اتاق پذیرایی راهنمایی می کند ، پس از دقایقی صحبت و سوال از علایق سه میهمان و میزبان برای صَرف شام بر سر میز غذا حاضر می شوند و با پیش غذا و ... گفتگو های چهار نفره ادامه می یابد فردی از مواد اولیه ی غذا سوال می کند ، دیگری از متاهل یا مجرد بودن فرد دیگر و تا انتهای شام بحث داغ و داغ تر می شود و در نهایت با امتیاز دهی به غذاها و رفتار میزبان شب به پایان می رسد اما آن چه از نقاط مثبت این برنامه است رقابتی می باشد که بر سر پخت غذا به افزایش کیفیت و نو آوری می انجامد .
بفرمایید شام برنامه ای است که طی آن چهار فرد ایرانی در آشپزی به رقابت می پردازند و پس از این رقابت که چهار شب به طول می انجامد یک نفر برنده اعلام شده و مبلغ 1000 پوند را بعنوان جایزه دریافت می نماید . در این برنامه آن چه که مهم است امتیازی است که رقبا به یکدیگر می دهند و معیار مشخص و عادلانه ای در میان نیست زیرا هر فردی بها هدف بُرد خویش کمترین امتیاز را به رقبای خود می دهد . پس از پایان غذا به محض این كه افراد از خانه بیرون می آیند ، سوار یك ماشین می شوند و به خاطر پول (جایزه) شروع به غیبت و بدگویی از یکدیگر می كنند و از دل خوری های ایجاد شده طی شب و معایب یکدیگر و ... سخن به میان می آورند و در نهایت بر اساس همین استنباط های شخصی به فرد میزبان امتیاز می دهند .
اما باز هم موضوع به همین جا ختم نمی شود ، در واقع این برنامه چند ضرورت دارد که عدم رعایت آن ها امتیاز منفی را در پی دارد ، این ضروریات عبارتند از :
1)ایجاد روابط گرم و نزدیک با رقبا در شب میهمانی (بوسیدن)
2)هدیه دادن به میزبان (غالبا یک بطری مشروبات الکلی)
3)استفاده از مشروبات الکلی با قدمت چند ساله در غذا
4)کنار هم قرار دادن غذاهای ایرانی و فرنگی
آن چه گفته شد چنین بر می آید که در قبال کم کاری مسئولین مربوطه (رسانه ای) و کم توجهی به اهداف شبکهی :فارسی 1" ، امروز دشمن در قالب شبکه ی "من و تو" با جدیت بیشتری ظاهر شده است
باید توجه داشت که این برنامه در واقع در صدد تعویض ذائقه ی ایرانی و جایگزینی فرهنگ غربی در مسئله ی غذا و روابط بین آقایان و خانم ها می باشد و هدف اصلی آن که در قبالش 1000 پند هزینه کرده است چیزی نیست جز ، فرهنگ زدایی در جامعه ی ایرانی .
*سالی تالک :
برنامه ی نیم ساعته ی "سالی تالک" برنامه ای شاد و طنز آلود است که با تصویر فضایی مملو از رنگ های صورتی و بنفش و با اجرای "سالومه سید نیا" مجری جوان و پُر نشاط این برنامه ، آغاز می شود .
http://img.tebyan.net/big/1390/04/1671401177721413217815016110838241699121156.jpg
در این برنامه که "سالومه سید نیا" تهیه کننده و مجری شبکه من و تو و دارای سابقه کار در رسانه های مختلفی از جمله شبکه ی "بی بی سی فارسی" به اجرای برنامه هایی طنز آلود در قالب سیاسی و فرهنگی به مسائل سیاسی و فرهنگی علیه جامعه ی ایران می پردازد . طنزی که بعضا با توهین به مقدسات اسلام و مقامات نظام جمهوری اسلامی همراه بوده و در این میان تبلیغ بهاییت نیز چاشنی کار وی گشته است .
این برنامه که در واقع یک "تاک شو" است با سرک کشیدن به گوشه و کنار جهان موارد جالب و بعضاً عجیب را از اینترنت جستجو کرده و برای مخاطبان پخش می کند . این برنامه که در اشکال مختلف پخش میشود حتی خوانندگان لسآنجلسی را نیز به تمسخر کشانده و هر هفته بدترین ویدیو ها و آهنگ های آنان را به انتخاب ببیندگان معرفی می کند . آموزش زبان فارسی به کارگردان این برنامه که یک انگلیسی می باشد از نکات دیگر این بخش است . مهم تر از همه کارگردانان "سالی تالک" معمولاً در انتخاب سوژه ها نیز به تمسخر فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران پرداخته و اکثر اوقات به تمسخر رییس جمهور کشور پرداخته و در قالب طنز همه ی چهار چوب ها را می شکنند .
هدف اصلی این برنامه به چالش کشیدن جامعه ی ایران از زوایای مختلف می باشد که در این روند تحریف افکار عمومی نسبت به مسئولین نظام از اهمیت بالایی برخوردار می باشد .
از آن چه گفته شد چنین بر می آید که در قبال کم کاری مسئولین مربوطه (رسانه ای) و کم توجهی به اهداف شبکهی :فارسی 1" ، امروز دشمن در قالب شبکه ی "من و تو" با جدیت بیشتری ظاهر شده است ، شبکه ای که این بار گردانندگان آن نه تنها یک اسرائیلی نیست بلکه فردی از ایران است ، خواننده ای با محبوبیت در زمان سلطنت پهلوی (پیش از انقلاب) ، شبکه ای از جنس ایرانی برای در هم شکستن جامعه ی ایرانی .
فکر نکنم همش این باشه اگر انسانی بخواد از چیزی استفاده کنه جنبه ی مثبتش را در نظر میگیره
اوناهم به ما التماس نمیکنن تو را خدا ببینید شما اگر میبینی برات بداموزی داره نگاه نکن همه جا برای زیر 16 سال بده ولی متاسفانه برای بعضیا باید زیر65 سال بزارن
F.PHYSICIST
25th July 2011, 12:14 PM
من یه پیشنهاد دارم
لطفا از این مطلبها نذارین
چون اینا کاملا نظر شخصی هست و فقط بحث در موردش باعث تفرقه میشه
از تمامی کسانی که این مطلب را میخونند خواهش میکنم ادامه ندید چون فقط وقت هدر دادنه
maede roshanali
25th July 2011, 02:12 PM
با نظر قبلي موافقم
خوندنش وقت هدر دادنه
s.golgol
25th July 2011, 02:17 PM
دوست عزیز جناب آقای حاج مهدی کیانی برای چندمین بار ازتون درخواست میکنم فضای سایت رو به سمت مسائل بیهوده نکشین اینجا یک سایت علمیه
با این تاپیک ها تنها بین بچه ها تفرقه میندازین و من یقین دارم هدف شما این نیست
Number One
25th July 2011, 07:42 PM
من یه پیشنهاد دارم
لطفا از این مطلبها نذارین
چون اینا کاملا نظر شخصی هست و فقط بحث در موردش باعث تفرقه میشه
از تمامی کسانی که این مطلب را میخونند خواهش میکنم ادامه ندید چون فقط وقت هدر دادنه
دوست عزیز سلام . نوع نوشته شما توهین آمیز هست . ان شا الله که نوشته اتون رو مطالعه کردین که چی نوشتین.
دوست عزیز لطفا این مطلب زیر رو یخونید حتما در اندیشه هاتون تجدید نظر خواهید کرد »:
این خبر مربوط به ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۲ (۲۱ شهریور ۱۳۸۱) است که توسط خبرگزاری یونایتدپرس مخابره شده است:
نتانیاهو: آمریکا باید با تلویزیون به ایران حمله کند.
نخستوزیر اسرائیل [که در آن زمان هنوز مجدداً نخستوزیر نشده بود] از آمریکا خواست تا تغییر رژیم را در دو کشور عراق و ایران پی بگیرد، و این کار را در عراق با حمله نظامی و در ایران با پخش برنامههای تلویزیونی ماهوارهای با محتوای هرزه انجام دهد. وی گفت جریان فرهنگ عامیانه غربی به داخل ایران، میتواند منجر به براندازی جمهوری اسلامی شود.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به وجود هزاران دیش ماهواره در ایران، به «کمیته اصلاح دولتی» [یک نهاد دولتی در آمریکا] گفت که آمریکا میتواند با پخش سریالهای شبکه فاکس که «افراد زیباروی جوان را در وضعیتهای متنوعی از برهنگی نشان میدهند که زندگیهای فریبنده و مادیگرایانه دارند و رابطههای بیقید جنسی برقرار میکنند» یک انقلاب را علیه حکومت این کشور برانگیزد.
وی به این کمیته گفت: «این [سریالها] واقعاً براندازانه هستند. جوانان ایرانی دلشان از لباسهای دلپسندی که در این سریالها میبینند خواهد خواست. آنها استخرها و زندگیهای پرزرقوبرق را خواهند خواست.»
ان شا الله که با خوندن این مطلب بینش سیاسی جنابعالی افزایش پیدا کرده باشه.
به احترام دوست عزیزم آقای مصطفی کاوه دیگه به هیچ وجه ادامه نمی دم و در همین جا تمومش می کنم. [golrooz]
F.PHYSICIST
27th July 2011, 10:48 PM
دوست عزیز سلام . نوع نوشته شما توهین آمیز هست . ان شا الله که نوشته اتون رو مطالعه کردین که چی نوشتین.
دوست عزیز لطفا این مطلب زیر رو یخونید حتما در اندیشه هاتون تجدید نظر خواهید کرد »:
این خبر مربوط به ۱۲ سپتامبر ۲۰۰۲ (۲۱ شهریور ۱۳۸۱) است که توسط خبرگزاری یونایتدپرس مخابره شده است:
نتانیاهو: آمریکا باید با تلویزیون به ایران حمله کند.
نخستوزیر اسرائیل [که در آن زمان هنوز مجدداً نخستوزیر نشده بود] از آمریکا خواست تا تغییر رژیم را در دو کشور عراق و ایران پی بگیرد، و این کار را در عراق با حمله نظامی و در ایران با پخش برنامههای تلویزیونی ماهوارهای با محتوای هرزه انجام دهد. وی گفت جریان فرهنگ عامیانه غربی به داخل ایران، میتواند منجر به براندازی جمهوری اسلامی شود.
بنیامین نتانیاهو با اشاره به وجود هزاران دیش ماهواره در ایران، به «کمیته اصلاح دولتی» [یک نهاد دولتی در آمریکا] گفت که آمریکا میتواند با پخش سریالهای شبکه فاکس که «افراد زیباروی جوان را در وضعیتهای متنوعی از برهنگی نشان میدهند که زندگیهای فریبنده و مادیگرایانه دارند و رابطههای بیقید جنسی برقرار میکنند» یک انقلاب را علیه حکومت این کشور برانگیزد.
وی به این کمیته گفت: «این [سریالها] واقعاً براندازانه هستند. جوانان ایرانی دلشان از لباسهای دلپسندی که در این سریالها میبینند خواهد خواست. آنها استخرها و زندگیهای پرزرقوبرق را خواهند خواست.»
ان شا الله که با خوندن این مطلب بینش سیاسی جنابعالی افزایش پیدا کرده باشه.
به احترام دوست عزیزم آقای مصطفی کاوه دیگه به هیچ وجه ادامه نمی دم و در همین جا تمومش می کنم. [golrooz]
شما هم لطف کنین اول اسم سایت را بخونین
سایت علمی نخبگان
نه سایت بحث نخبگان
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.