توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامه یک دختر به همسر آینده اش ... !!!!!!
Rez@ee
24th July 2011, 11:42 AM
عزیزم!
می توانی خوشحال باشی، چون من دختر کم توقعی هستم.
اگر می گویم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر این است که بتوانی خیال کنی بیشتر از من می فهمی!
اگر می گویم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر این است که همه با دیدن ما بگویند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هی بالاتر برود!
اگر می گویم باید ماشین بزرگ و با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطر است که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می رویم توی ماشین خودمان بخوابیم و بی خود پول هتل ندهیم!
اگر عروسی آن چنانی می خواهم، فقط به خاطر این است که فرصتی به تو داده باشم تا بتوانی به من نشان بدهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بوده ای!
اگر می گویم هرسال برویم یک کشور را ببینیم، فقط به خاطر این است که سالها دلم می خواست جواب این سوال را بدانم که آیا واقعا "به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است"؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالاتم را پیدا کنم، پس چه کسی کمکم کند؟!
اگر از تو توقع دیگری ندارم، به خاطر این است که به تو ثابت کنم چقدر برایم عزیزی!
و بالاخره...
اگر جهیزیه چندانی با خودم نمی آورم، فقط به خاطر این است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است
UniverCell
24th July 2011, 12:02 PM
[khande] خیلی جالب بود
arad2000_gh
24th July 2011, 03:00 PM
فکر کنم قبلا در این فروم این مطلب رو خوندم
حتی یادمه که بعد از مدتی نامه یک پسر به همسرآینده اش (برگرفته از نامه همین دختر خانوم به همسر آینده اش ) نوشته شد که اون هم جالب بود[nishkhand]
یکی
24th July 2011, 04:05 PM
[golrooz]ولی عجب دختری بودش ها ...جالب بود ممنون که دعوتم کردین.
Mr.Engineer
24th July 2011, 06:39 PM
عزیزم!
می توانی خوشحال باشی، چون من دختر کم توقعی هستم.
اگر می گویم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر این است که بتوانی خیال کنی بیشتر از من می فهمی!
اگر می گویم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر این است که همه با دیدن ما بگویند"داماد سر است!" و تو اعتماد به نفست هی بالاتر برود!
اگر می گویم باید ماشین بزرگ و با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطر است که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می رویم توی ماشین خودمان بخوابیم و بی خود پول هتل ندهیم!
اگر عروسی آن چنانی می خواهم، فقط به خاطر این است که فرصتی به تو داده باشم تا بتوانی به من نشان بدهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بوده ای!
اگر می گویم هرسال برویم یک کشور را ببینیم، فقط به خاطر این است که سالها دلم می خواست جواب این سوال را بدانم که آیا واقعا "به هرکجا که روی آسمان همین رنگ است"؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالاتم را پیدا کنم، پس چه کسی کمکم کند؟!
اگر از تو توقع دیگری ندارم، به خاطر این است که به تو ثابت کنم چقدر برایم عزیزی!
و بالاخره...
اگر جهیزیه چندانی با خودم نمی آورم، فقط به خاطر این است که به من ثابت شود تو مرا بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است
دیگه امری نبود خانم تعارف نکنی ها
sh_omomi89sh_omomi89sh_omomi89sh_omomi89sh_omomi11 0sh_omomi110sh_omomi110shgangi8shgangi8shgangi8
نیلوفر جوجو
25th July 2011, 12:10 AM
خیلی باحال بود
مرسی..
احتمالا چنین دخترایی هم باشن
البته باید یک خنگ رو گیر بیارن که اونم قبول کنه وگرنه پسرا زرنگتر از این حرفا هستن..
[khande][tashvigh]
NameEly
25th July 2011, 12:15 AM
خیلی باحال بود
مرسی..
احتمالا چنین دخترایی هم باشن
البته باید یک خنگ رو گیر بیارن که اونم قبول کنه وگرنه پسرا زرنگتر از این حرفا هستن..
[khande][tashvigh]
نه بابا پسر دل پاک هستند [nishkhand]
نیلوفر جوجو
25th July 2011, 12:24 AM
نه بابا پسر دل پاک هستند [nishkhand]
اره دل پاک هم توشون هست
قبول دارم
ولی خب همشون نه
البته دخترا هم همینطورن
یعنی هم دل پاک توشون هست و هم هفت خط[nishkhand]
NameEly
25th July 2011, 12:26 AM
کاملا درسته حرفتون [tashvigh]
Mr.Engineer
25th July 2011, 12:32 AM
اره من ازون پسر خوب ها هستم[khejalat]
همیشه خوب و بد هست
هم پسر خوب داریم هم بد
دخترا هم همینطور
با یهک یا دونمونه نمیشه گفت که همه خوبن یا بدن
ghorghoro
25th July 2011, 12:34 AM
سلام
خیلی جالب بود[golrooz][cheshmak][cheshmak]
دختر خانم احتمالا اصفهان نبودن؟[tashvigh][golrooz][cheshmak][khande][nishkhand]
jojepanbeyi
25th July 2011, 02:09 AM
تازه کم توقع بوده آخییییی توقع داشت چی میشد
reza.nori87
25th July 2011, 03:05 AM
میدونی چیه همون کم توقعی دختراست که آمار ازدواج روز به روز پایین میاد...
NameEly
25th July 2011, 03:28 AM
چیکار دارید دختر های بنده خدا رو
کی گفته توقع هاشون بالایه
چرا تهمت میزنید ؟؟؟!!!![nishkhand]
از شوخی گذشته توی دختر ها , کم توقع هم کم پیدا نمیشه پس تر و خشک رو با هم نسوزونید [golrooz]
ولی دلیل زیاد شدن توقع چشم و هم چشمی
صنعتی شدن زندگی ها
و از بین رفتن مفهوم اصلی ازدواج هست که مهمترین دلیل میشه گفت هستش
مسافر007
25th July 2011, 12:46 PM
مرسییییییییییی واقعا جالب بود[khande][khande]
HBE
25th July 2011, 04:48 PM
نه الان دخترا زرنگتر از این حرفهان خیلی هم زررنگتر.....
=)) =)) =)) =))
farzanh
8th August 2011, 01:28 AM
باحال بود
masoomehsaki
12th August 2011, 06:04 PM
ايول خوشم اومد .
ولي اينم از من بشنويد كه :
زن خوب مثل دايناسوره كه نسلش منقرض شده ولي مرد خوب مثل سيمرغه كه اصلا از اول وجود نداشته . [nishkhand]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.