poune
24th July 2011, 11:17 AM
دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت:
مصرف زياد غذاهاي سرد و اسيدي خطر ابتلا به «ام.اس» را افزايش ميدهد
بنابراعلام دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، افرادي كه از نظر ژنتيكي داراي طبع سردي هستند و بيش از حد از غذاهاي سرد استفاده ميكنند، بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري ام.اس قرار ميگيرند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا؛ افرادي كه علاقه زيادي به خوردن ترشي، سركه، تمرهندي، ماست، قرهقروت و ... دارند، اگر در مورد غذاي مصرفي روزانه خود دقيق نباشند در معرض ابتلا به ام.اس قرار ميگيرند.
براساس اين گزارش اختلال در غدد درونريز موجب ميشود كه سيستم داخلي بدن بر هم ريخته و انسان از حالت تعادلي روحي و رواني خارج شود. بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري ام.اس آن است كه افراد زودرنج و حساس بايد تلاش كنند تا تفسير خود را از موقعيتهاي اجتماعي بهگونهاي تغيير دهند تا كمترين فشار رواني بر آنان وارد شود.
بنابر گزارش دفتر آموزش و ارتقاي سلامت، بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري ام.اس مؤثر است، پرهيز از بروز تنش در مناسبات بين فردي و سعي در كنترل احساسات و عواطف شخصي است.
معمولا در مبتلايان به ام.اس، ph خون گرايش به حالت اسيدي دارد و اگر اين حالت بر اثر نوع تغذيه تكرار شود، بيمار در معرض حملات مداوم قرار ميگيرد و حال بيمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
جالب توجه است كه بيماران مبتلا به ام . اس علاقه وافري به مصرف غذاهاي داراي حالت اسيدوز مانند ماست، بستني، ترشي، تمرهندي، ماهي و امثال آن نشان ميدهند، اما اين بيماران بايد از مصرف غذاهاي اسيدي دوري كنند تا بدين وسيله از پيشرفت بيماري جلوگيري به عمل آورند.
بر اساس اعلام وبدا، براي پيشگيري از بيماري ام . اس در ساير افراد نيز ميتوان مصرف متعادل مواد غذايي به ويژه اجتناب از مواد غذايي اسيدي را توصيه كرد.
براساس اين گزارش هنوز درمان قطعي براي ms شناسايي نشده است؛ اما دانشمندان و پزشكان به كشفيات خود در مورد بيماري ام . اس ادامه ميدهند و هر روز پيشرفتهاي خوبي در درك و نحوه درمان اين بيماري بدست ميآيد.
گفتني است؛ در برخي موارد استفاده از داروهاي استروئيدي براي تخفيف علائم بيماري مفيد است؛ البته اگر در يک دوره کوتاه مدت مصرف شوند. استروئيدها همچنين ميتوانند به بهبود اشکالات بينايي در اين بيماران کمک کنند.
مصرف زياد غذاهاي سرد و اسيدي خطر ابتلا به «ام.اس» را افزايش ميدهد
بنابراعلام دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، افرادي كه از نظر ژنتيكي داراي طبع سردي هستند و بيش از حد از غذاهاي سرد استفاده ميكنند، بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري ام.اس قرار ميگيرند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا؛ افرادي كه علاقه زيادي به خوردن ترشي، سركه، تمرهندي، ماست، قرهقروت و ... دارند، اگر در مورد غذاي مصرفي روزانه خود دقيق نباشند در معرض ابتلا به ام.اس قرار ميگيرند.
براساس اين گزارش اختلال در غدد درونريز موجب ميشود كه سيستم داخلي بدن بر هم ريخته و انسان از حالت تعادلي روحي و رواني خارج شود. بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري ام.اس آن است كه افراد زودرنج و حساس بايد تلاش كنند تا تفسير خود را از موقعيتهاي اجتماعي بهگونهاي تغيير دهند تا كمترين فشار رواني بر آنان وارد شود.
بنابر گزارش دفتر آموزش و ارتقاي سلامت، بهترين راهكار درماني كه در زمينه پيشگيري از بيماري ام.اس مؤثر است، پرهيز از بروز تنش در مناسبات بين فردي و سعي در كنترل احساسات و عواطف شخصي است.
معمولا در مبتلايان به ام.اس، ph خون گرايش به حالت اسيدي دارد و اگر اين حالت بر اثر نوع تغذيه تكرار شود، بيمار در معرض حملات مداوم قرار ميگيرد و حال بيمار به مرور رو به وخامت خواهد رفت.
جالب توجه است كه بيماران مبتلا به ام . اس علاقه وافري به مصرف غذاهاي داراي حالت اسيدوز مانند ماست، بستني، ترشي، تمرهندي، ماهي و امثال آن نشان ميدهند، اما اين بيماران بايد از مصرف غذاهاي اسيدي دوري كنند تا بدين وسيله از پيشرفت بيماري جلوگيري به عمل آورند.
بر اساس اعلام وبدا، براي پيشگيري از بيماري ام . اس در ساير افراد نيز ميتوان مصرف متعادل مواد غذايي به ويژه اجتناب از مواد غذايي اسيدي را توصيه كرد.
براساس اين گزارش هنوز درمان قطعي براي ms شناسايي نشده است؛ اما دانشمندان و پزشكان به كشفيات خود در مورد بيماري ام . اس ادامه ميدهند و هر روز پيشرفتهاي خوبي در درك و نحوه درمان اين بيماري بدست ميآيد.
گفتني است؛ در برخي موارد استفاده از داروهاي استروئيدي براي تخفيف علائم بيماري مفيد است؛ البته اگر در يک دوره کوتاه مدت مصرف شوند. استروئيدها همچنين ميتوانند به بهبود اشکالات بينايي در اين بيماران کمک کنند.