PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهران مديري از دانشگاه ليبرتي آمريكا دكتراي افتخاري گرفت.

* Robo milad *
22nd July 2011, 03:29 PM
«مهران مديري» كارگردان و بازيگر مجموعه هاي طنز به پاس انجام فعاليت هاي هنري و انساني دكتراي افتخاري گرفت.
دانشگاه ليبرتي آمريكا (American Liberty University) به مهران مديري مدرك دكتراي افتخاري اهدا كرد.

http://www.khabarina.ir/up/data/214/44/300/thumbnail_aspx.jpg

بنا بر اين گزارش، مراسم اهداي دكترا به مديري در تاريخ 21 تيرماه (12 June 2011) در دانشگاه ليبرتي واقع در لس آنجلس برگزار شد كه مهران مديري به دليل ضبط ادامه مجموعه قهوه تلخ نتوانست در اين مراسم حضور پيدا كند.

در اين مراسم دكتر رونالد برينر به نمايندگي از مهران مديري اين مدرك را دريافت كرد و حميد سلطاني آن را در ايران به مهران مديري رساند.

اين مدرك به پاس فعاليت هاي هنري و انساني مهران مديري به او اهدا شده است.

اگه یادتون باشه در تاپیک علائم فراماسونری درباره شایعه وابستگی مدیری به امریکا بحث کاملی شد

master_mind
22nd July 2011, 03:34 PM
حقش بود

Mr.Engineer
22nd July 2011, 04:57 PM
«مهران مديري» كارگردان و بازيگر مجموعه هاي طنز به پاس انجام فعاليت هاي هنري و انساني دكتراي افتخاري گرفت.
دانشگاه ليبرتي آمريكا (American Liberty University) به مهران مديري مدرك دكتراي افتخاري اهدا كرد.

http://www.khabarina.ir/up/data/214/44/300/thumbnail_aspx.jpg

بنا بر اين گزارش، مراسم اهداي دكترا به مديري در تاريخ 21 تيرماه (12 June 2011) در دانشگاه ليبرتي واقع در لس آنجلس برگزار شد كه مهران مديري به دليل ضبط ادامه مجموعه قهوه تلخ نتوانست در اين مراسم حضور پيدا كند.

در اين مراسم دكتر رونالد برينر به نمايندگي از مهران مديري اين مدرك را دريافت كرد و حميد سلطاني آن را در ايران به مهران مديري رساند.

اين مدرك به پاس فعاليت هاي هنري و انساني مهران مديري به او اهدا شده است.

اگه یادتون باشه در تاپیک علائم فراماسونری درباره شایعه وابستگی مدیری به امریکا بحث کاملی شد
من خیلی از فیلم هاشو نگا میکنم

مگه با هم ربط دارن
هریکی مدرکی لوحی از آمریکا بگیره فراماسونره[tafakor][nadanestan]

* Robo milad *
22nd July 2011, 05:02 PM
من خیلی از فیلم هاشو نگا میکنم

مگه با هم ربط دارن
هریکی مدرکی لوحی از آمریکا بگیره فراماسونره[tafakor][nadanestan]

به پست علائم فراماسونری فیلم قهوه تلخ مراجعه کنید . منظور خود بحث بود نه تاپیکش

سکوت شب
22nd July 2011, 05:06 PM
فیلم های مهران مدیری حرف ندارن بخصوص این قهوه تلخ

UniverCell
23rd July 2011, 10:26 AM
اگر میخواهید از امریکا و دانشگاههای امریکا دکترای افتخاری بگیرید کافیست به ارمانهای ملی و میهنی خود خیانت کنید.به اسلام و دین پشت کنید.انوقت همه امریکاییها برات دکترای افتخاری میدن

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد