PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواسته مردم را برای دانشگاه های تک جنسیتی اجابت مي‌کنيم

* Robo milad *
20th July 2011, 01:58 PM
جام جم آنلاين: هر چند دفتر آموزش‌های آزاد وزارت علوم از بررسی تقاضای راه‌اندازی دانشگاه تک‌جنسیتی در 7 استان خبر داده اما معاون فرهنگی وزیر علوم در جمع‌بندی سفرهای استانی دولت اعلام کرد در همه استانها خانواده‌ها متقاضی ایجاد دانشگاه تک‌جنسیتی هستند.

غلامرضا خواجه سروی در گفتگو با مهر در این باره گفت: موارد قابل توجهی در سفرهای استانی داریم که خانواده‌ها از هیأت اعزامی وزارت علوم می خواهند تا درخواستشان برای ایجاد دانشگاه تک‌جنسیتی در استانشان به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منتقل شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: مردم در سفرهای استانی هیئت دولت، تقاضایشان برای ایجاد دانشگاه تک جنسیتی در استانشان را یا به صورت مکتوب یا به طور شفاهی به مسئولان وزارت علوم ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: این طور هم نیست که صرفا یک سری از استانها درخواست راه‌اندازی دانشگاه تک‌جنسیتی داشته باشند بلکه این تقاضاها مربوط به همه استان‌ها می‌شود.
خواجه سروی یادآور شد: اینکه وزارت علوم به ایجاد دانشگاه‌های تک‌جنسیتی مجوز می‌دهد و موافق توسعه آن است، موردی است که خود خانواده‌ها و مردم‌ می‌پسندند و وزارت علوم نیز باید به خواسته مردم پاسخ دهد.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه آیا تک جنسیتی بودن دانشگاهها منجر به ارتقای آموزشی دانشگاه می شود؟ به مهر گفت: تجربه محیط‌‌های دانشگاهی که اختلاط جنسیتی ندارند نشان داده که ارتقای علمی و سطح دانش در این دانشگاه‌ها بهتر و بالاتر است

Mr.Engineer
20th July 2011, 04:07 PM
به نظر بنده دانشجویان از دانشگاه تک جنسیتی استقبال نخواهند کرد و اگر هم به زور باشه که دیگه نمیتوان گفت دانشگاه و محل کسب علم
اگر ایجاد دانشگاه به منظور کسب علم و ارتقای بیشتر آن است میتونم بگم که اصلا اینطور هم نیست
خلاصه من که اصلا و ابدا در دانشگاه تک جنسیتی ادامه تحصیل بدم
از ابتدایی جدا هستیم و دانشگاه هم همینطور

kamanabroo
20th July 2011, 04:49 PM
نمی خوام دفاع کنم یا رد کنم
اما یه چیزایی رو در حالت عادی شاید نتونیم درک کنیم..
حداقل الان که جوونیم

مثلا اینکه

باید پدر و مادر باشی که بفهمی دغدغه دختر پاک و سالم داشتن یعنی چی
باید پدر و مادر باشی که بفهمی دغدغه پسر خوب و تحصیل کرده و باشخصیت داشتن یعنی چی
باید پدر و مادر باشی که بفهمی اعتماد کردن به دختری که به دانشگاه می فرسته یعنی چی و همچنین به پسر
باید پدر و مادر باشی که بفهمی اعتماد کردن به همه دختر و پسرای دیگه ای که اونا هم میان به دانشگاه تا کنار فرزند اون ها درس بخونن یعنی چی...

باید ...
و همه اینا سخته عزیز من سخته...

0014
20th July 2011, 05:16 PM
جام جم آنلاين: هر چند دفتر آموزش‌های آزاد وزارت علوم از بررسی تقاضای راه‌اندازی دانشگاه تک‌جنسیتی در 7 استان خبر داده اما معاون فرهنگی وزیر علوم در جمع‌بندی سفرهای استانی دولت اعلام کرد در همه استانها خانواده‌ها متقاضی ایجاد دانشگاه تک‌جنسیتی هستند.

غلامرضا خواجه سروی در گفتگو با مهر در این باره گفت: موارد قابل توجهی در سفرهای استانی داریم که خانواده‌ها از هیأت اعزامی وزارت علوم می خواهند تا درخواستشان برای ایجاد دانشگاه تک‌جنسیتی در استانشان به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منتقل شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: مردم در سفرهای استانی هیئت دولت، تقاضایشان برای ایجاد دانشگاه تک جنسیتی در استانشان را یا به صورت مکتوب یا به طور شفاهی به مسئولان وزارت علوم ارائه می کنند.
وی اضافه کرد: این طور هم نیست که صرفا یک سری از استانها درخواست راه‌اندازی دانشگاه تک‌جنسیتی داشته باشند بلکه این تقاضاها مربوط به همه استان‌ها می‌شود.
خواجه سروی یادآور شد: اینکه وزارت علوم به ایجاد دانشگاه‌های تک‌جنسیتی مجوز می‌دهد و موافق توسعه آن است، موردی است که خود خانواده‌ها و مردم‌ می‌پسندند و وزارت علوم نیز باید به خواسته مردم پاسخ دهد.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه آیا تک جنسیتی بودن دانشگاهها منجر به ارتقای آموزشی دانشگاه می شود؟ به مهر گفت: تجربه محیط‌‌های دانشگاهی که اختلاط جنسیتی ندارند نشان داده که ارتقای علمی و سطح دانش در این دانشگاه‌ها بهتر و بالاتر است

به نظر بنده دانشجویان از دانشگاه تک جنسیتی استقبال نخواهند کرد و اگر هم به زور باشه که دیگه نمیتوان گفت دانشگاه و محل کسب علم
اگر ایجاد دانشگاه به منظور کسب علم و ارتقای بیشتر آن است میتونم بگم که اصلا اینطور هم نیست
خلاصه من که اصلا و ابدا در دانشگاه تک جنسیتی ادامه تحصیل بدم
از ابتدایی جدا هستیم و دانشگاه هم همینطور

حداقل الان که جوونیم

مثلا اینکه

باید پدر و مادر باشی که بفهمی دغدغه پسر خوب و تحصیل کرده و باشخصیت داشتن یعنی چی
باید پدر و مادر باشی که بفهمی اعتماد کردن به دختری که به دانشگاه می فرسته یعنی چی و همچنین به پسر
باید پدر و مادر باشی که بفهمی اعتماد کردن به همه دختر و پسرای دیگه ای که اونا هم میان به دانشگاه تا کنار فرزند اون ها درس بخونن یعنی چی...

باید ...

بعد از دانشگاه ها نوبت مهد كودك هاست
و بعد از او نوبت ادارات
و بعد نوبت خيابون ها.... مغازه ها.... پياده رو ها .... قبرستان ها... شهر ها... استان ها .... كشورها... كرات...
و پس از اون بهشت و جهنم هم بايد تك جنسيتي بشه!!!؟؟؟؟

به اين ميگن پاك كردن صورت مساله!!!!
مشكل تك جنسي يا دو جنسي بودن دانشگاه ها نيست
مشكل نبود فرهنگ دانشگاهي ست
بايد فرهنگ سازي كرد
بايد از خودمون شروع كنيم ، از خانواده ، از رسانه ها
....

Mr.Engineer
20th July 2011, 05:18 PM
حداقل الان که جوونیم

مثلا اینکه

باید ...

درسته
ولی همین جدایی باعث بدتر شدن وضع میشه
میدونی چرا چون این دو جنس مخالف باز اینجا که بزرگ شدن و عقل رفته تو کلشون باز داریم از هم جداشون میکنیم و از همه مهمتر اینها رو به هم تشنه تر میکنیم
آخه عزیزم تا کی
تا کی اینهمه محدودیت
به نظرم اگه برای هر چیزی بیخودی و به درد نخور محدودیت باشه مهم جلوه میکنه و جذاب تر

Mr.Engineer
20th July 2011, 05:26 PM
و بعد از او نوبت ادارات
و بعد نوبت خيابون ها.... مغازه ها.... پياده رو ها .... قبرستان ها... شهر ها... استان ها .... كشورها... كرات...

بايد فرهنگ سازي كرد
....
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
آره
آخه چرا
چرا باید اینطوری باشیم
چرا
چرا
کسی میتونه بگه
[delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori][delkhoori]
چرا جدایی
به جای جدایی
بیاید ما رو ازهم تفهیم کنید
به من بگید که جنس مخالف چیه
که همیشه و همه جا همدیگه رو باید دفع کنیم
پس دیگه ازدواج کردن هم توقف
برای ازدواج هم باید با چشمای بسته ازدواج کرد
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
بچه ها دیگه فکر کنم کار به جایی کشیده میشه
که یکی از ما دو جنس مخالف
یکمون بره کره ماه یا مریخ
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]

master_mind
20th July 2011, 05:26 PM
همین مونده که تو خیابونم تفکیک جنسیتی کنن

kamanabroo
20th July 2011, 05:52 PM
درسته
ولی همین جدایی باعث بدتر شدن وضع میشه
میدونی چرا چون این دو جنس مخالف باز اینجا که بزرگ شدن و عقل رفته تو کلشون باز داریم از هم جداشون میکنیم و از همه مهمتر اینها رو به هم تشنه تر میکنیم
آخه عزیزم تا کی
تا کی اینهمه محدودیت
به نظرم اگه برای هر چیزی بیخودی و به درد نخور محدودیت باشه مهم جلوه میکنه و جذاب تر

درست
اما این دلیل نمیشه که دست روی دست گذاشت تا یکی بیاد فرهنگ رو درست کنه
اخلاق رو دست کنه و به ما یاد بده که رابطه یعنی چی ! تا کجاش مشکلی نداره و ...

شاید اینطور هم که کلا تفکیک بشه جالب نباشه
اما وضعی هم که الان هست جالب نیست!

بله به فکر چاره ای درست باید بود...
اما اینکه از وضع موجود دفاع کنیم هم درست نیست
یا اینکه بگیم آقا هر کاری می خوای بکنی بکن
هر جور می خوای این مشکل رو حل کنی حل کن
فقط بی خیال رابطه دختر و پسرا شو

و بعد از او نوبت ادارات

بايد فرهنگ سازي كرد
....

نه دیگه اینجوریام نیست دیگه نباید فرافکنی هم بکنیم

می گم من قصد دفاع نداشتم
به نظر خودمم بصورت مطلق جداسازی جواب نمیده...

بله اول خانواده ها که مربی هاش پدر و مادر ها هستن باید به فکر باشن (که متاسفانه بعضا عین خیالشون هم نیست)
بعد تربیت و فرهنگ سازی درست در سالهای تحصیل قبل از دانشگاه
از نگاه کلان مدیریتی هم میشه به این مسئله نگاه کرد که مسئولین باید برنامه درست بریزند برای این مسئله
و رسانه ها و ...

0014
20th July 2011, 05:58 PM
درست
اما این دلیل نمیشه که دست روی دست گذاشت تا یکی بیاد فرهنگ رو درست کنه
اخلاق رو دست کنه و به ما یاد بده که رابطه یعنی چی ! تا کجاش مشکلی نداره و ...

شاید اینطور هم که کلا تفکیک بشه جالب نباشه
اما وضعی هم که الان هست جالب نیست!

بله به فکر چاره ای درست باید بود...
اما اینکه از وضع موجود دفاع کنیم هم درست نیست
یا اینکه بگیم آقا هر کاری می خوای بکنی بکن
هر جور می خوای این مشکل رو حل کنی حل کن
فقط بی خیال رابطه دختر و پسرا شو

نه دیگه اینجوریام نیست دیگه نباید فرافکنی هم بکنیم

می گم من قصد دفاع نداشتم
به نظر خودمم بصورت مطلق جداسازی جواب نمیده...

بله اول خانواده ها که مربی هاش پدر و مادر ها هستن باید به فکر باشن (که متاسفانه بعضا عین خیالشون هم نیست)
بعد تربیت و فرهنگ سازی درست در سالهای تحصیل قبل از دانشگاه
از نگاه کلان مدیریتی هم میشه به این مسئله نگاه کرد که مسئولین باید برنامه درست بریزند برای این مسئله
و رسانه ها و ...

اوضاع خيلي خراب تر از اين حرف هاست
و اگه به فكر حل مشكل نباشيم اوضاع به زودي از دستمون در ميره

0014
20th July 2011, 06:05 PM
تو دانشگاه ما انجمني مخفي تشكيل شده بود با عنوان انجمن ازدواج
كه كار اين انجمن اين بود كه براي دختران دانشجو شوهر پيدا ميكردند
ويا دختراني رو كه عاشق پسري شده بودند رو به عشقشون ميرسوندن ،
بيشتر فعاليتهاشون رو در غالب فعاليت هاي فرهنگي و علمي انجام ميدادند
خوشبختانه اين انجمن با تلاش يكي از دوستان متلاشي شد

به نظر شما آيا مفهوم دانشگاه عوض نشده!!!؟؟؟

amin_745
20th July 2011, 06:49 PM
یه روز اخبار تلویزیون نظرات مردمی رو در باره یه سریال طنز پخش میکرد. ما هم نمیدونستیم بخندیم یا گریه کنیم! قریب به اتفاق نظرات میگفتن که این سریال برای بچه هاشون بد آموزی داشته! حالا این سریال ساعت پخشش نزدیک به 11 شب بوده وطبعا تا نزدیک نیمه شب ادامه پیدا میکرد. همین چند شب پیش اخبار یکی از همین شبکه ها با افتخار تمام گزارشی از تاثیر سریال مختار بر کودک خرسالی رو نشون میداد که چطور این طفل معصوم دیالوگ و حرکات هنرپیشگان رو تقلید میکرد!!
بچه تا نصف شب نشته پای سریال و ساعت 7 صبح با لقت (لگد) بیدارش میکنن. چی؟ صبحانه؟وقت نیست دیگه الان سرویس میاد!! این 2تومن رو بگیر تو مدرسه یه چیزی بخور!!
ما که دیگه پیر شدیم بعضی از صحنه های سریال مختار رو که می دیدیم ... آخه یه بچه 3 ساله....
واین قصه تا دبیرستان و دانشگاه هم ادامه داره...
بهتره به جای اعتراض به شرایط یه نگاه به پشت سر بندازیم ببینیم چی کاشتیم! وحالا هم همون رو صد برابر برداشت میکنیم

NameEly
20th July 2011, 06:57 PM
با سلام به همه ی دوستان گلم :
اگه میشه من هم یک چیزی بگم
حرف همه درسته حرف دوست عزیزم kamanabroo (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=1610) هم درسته ایشون قصد دفاع از این تصمیم رو ندارند ایشون فقط گفتند که یک دید دیگه مسئله اینه که پدر مادر ها نگران هستند
ولی یک مشکلی وجود داره به نظر شخصی من
اینکه پدر مادر ها یک چیز رو می بینند و دانشجو ها یک قسمت دیگر رو
پدر مادر ها فکر می کنند اگه توی دانشگاه تفکیک بشه کار تمومه
یک سوال دارم توی خیابون رو می خوان چیکار کنن
اون رو هم می خوان تفکیک کنن بگن روز های زوج اقایون روزها فرد خانم ها ؟
بقول دوست عزیزم 0014 صورت مسئله رو پاک نکنید
مشکل فرهنگ ماست مشکل اینه که جوان ها حساس شدن
مشکل اینه که حتی پسر با دختری توی خیابون راه میرن میریزن سرشون که این خانم کیه
حالا بیا ثابت کن که این خانم زنمه
حالا می خوای سند ازدواج از کجا بیاری
این خیلی زشته به خدا
الان که توی دبیرستان ها اوضاع شاید از دانشگاه ها هم بد تر باشه اونجا هم مختلط هستند ؟

به نظر من اگه این اتفاق بیفته یکهو
احتمال مختل شدن چند وقتی دانشگاه ها امکان داره
یعنی اوضاع عجیب به هم مبریزه و دولت هیچ وقت اجازه این کار رو نمی ده

خیلی حرف زدم شرمنده [nadidan]

Mr.Engineer
20th July 2011, 08:40 PM
با سلام به همه ی دوستان گلم :
اگه میشه من هم یک چیزی بگم
حرف همه درسته حرف دوست عزیزم kamanabroo (http://www.njavan.com/forum/member.php?u=1610) هم درسته ایشون قصد دفاع از این تصمیم رو ندارند ایشون فقط گفتند که یک دید دیگه مسئله اینه که پدر مادر ها نگران هستند
ولی یک مشکلی وجود داره به نظر شخصی من
اینکه پدر مادر ها یک چیز رو می بینند و دانشجو ها یک قسمت دیگر رو
پدر مادر ها فکر می کنند اگه توی دانشگاه تفکیک بشه کار تمومه
یک سوال دارم توی خیابون رو می خوان چیکار کنن
اون رو هم می خوان تفکیک کنن بگن روز های زوج اقایون روزها فرد خانم ها ؟
بقول دوست عزیزم 0014 صورت مسئله رو پاک نکنید
مشکل فرهنگ ماست مشکل اینه که جوان ها حساس شدن
مشکل اینه که حتی پسر با دختری توی خیابون راه میرن میریزن سرشون که این خانم کیه
حالا بیا ثابت کن که این خانم زنمه
حالا می خوای سند ازدواج از کجا بیاری
این خیلی زشته به خدا
الان که توی دبیرستان ها اوضاع شاید از دانشگاه ها هم بد تر باشه اونجا هم مختلط هستند ؟

به نظر من اگه این اتفاق بیفته یکهو
احتمال مختل شدن چند وقتی دانشگاه ها امکان داره
یعنی اوضاع عجیب به هم مبریزه و دولت هیچ وقت اجازه این کار رو نمی ده

خیلی حرف زدم شرمنده [nadidan]

من کاملا با شما موافق هستم
به نظر من همین محدودیت هاست که باعث میشه رابطه و فرهنگ ما اینجوری تماشایی بشه
چرا نیروی انتظامی تا پسر و دختری روبا هم میبینه باید جلوش سبز بشه و بهشون گیر بده آخه چرا ؟
شاید این دوتا یاهم نامزد باشن شاید خواهر برادر باشن شاید فامیل باشن
آخه چرا
چرا
یعنی ما اینقدر مسلمون هستیم
اصلا آیا ما مسلمون هستیم یا نه
دلیل این همه محدودیت چیه
چرا من نمیتونم با یک خانم یک جا بنشینم و صحبت کنم
حتمن طرف باید زنم باشه و سند ازدواج و 1000تا شاهد هم کنارم باشن
اصلا گشت ارشاد واسه چی
یعنی ما مسلمون ها ..................

PiXiE
20th July 2011, 09:02 PM
هرچی گیر بدن اوضاع خراب و خراب و خراب تر میشه ... !!![entezar]
ببینید کشورای پیشرفته با چه چیزایی مشکل دارن و ما با چه چیزا ...!!! [naomidi]

سر این تفکیک جنسیت هم حتما میخوان آخر ایران رو اینجوری کنن : [tafakor] [soal]

http://uc-njavan.ir/images/2o9ko774suv94ewcc9ra.jpg

*yas*
20th July 2011, 09:42 PM
خواســـــــــــــــــــــ ــــــته مــــــــــــــــــــــرد م !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟[taajob][taajob][taajob][taajob]

محسن آزماینده
20th July 2011, 10:05 PM
حداقل الان که جوونیم

مثلا اینکه

باید ...

حرفاتون قبول
ولي اجتماع فقط دانشگاه نيست
تا ابد هم نميشه دختر را از ديد پسر و پسر را از چشم دختر پنهان كرد كه مبادا بچه مون ناپاك بشه
در ضمن در كنار هم بودن من اصلا بد نيست
تربيت فرزندان در خانواده نادرسته كه پدر و مادر به قول شما دغدغه دارن

محسن آزماینده
20th July 2011, 10:11 PM
اصلا تو تصميمات كلاني كه دولت كه ميگيره رفراندوم شده؟؟؟؟؟؟؟؟
طرح سهميه بندي بنزين؟
هدفمند كردن يارانه ها

در اين2مورد بالاي 85درصد مردم ناراضي بودن
حتما تعريف ديگري از مردم و خانواده هاي ايراني دارن

محسن آزماینده
20th July 2011, 10:14 PM
اصلن اگه دخترا و پسرا از قبل كنار هم بودن بازم پدرا و مادرا از بودن بچه هاشون در كنار دوستان قبليشون ترسي داشتن؟؟

Mr.Engineer
20th July 2011, 10:26 PM
[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan]

خوب دیگه چه میشه کرد
سرها پایین
و حرف گوش کن باشیم
راستی بچه ها تازه مد شده تو شهرمون دارم ماهواره ها رو جمع می کنن حتی به زور
[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

UniverCell
21st July 2011, 09:08 AM
بهترین کاری که میشه در دانشگاهها انجام داد همین کاره.به نظر من خیلی هم خوبه .با این کار دانشگاها هم سر و سامون میگیرند

UniverCell
21st July 2011, 09:11 AM
[nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan][nadanestan]

خوب دیگه چه میشه کرد
سرها پایین
و حرف گوش کن باشیم
راستی بچه ها تازه مد شده تو شهرمون دارم ماهواره ها رو جمع می کنن حتی به زور
[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

ماهواره ها باید خیلی وقت پیش جمع میشدند نه الان

سکوت شب
21st July 2011, 10:23 AM
به نظر من کار جالبی نیست خوب شاید بتونن اونجا جدا کنن ولی تو محیط کار که نمیتونن جدا کنن اونا با این کار فقط او ضاع رو بدتر میکنن به جای این کار فرهنگ سازی بکنن بهتره وخب این با هم بودن دخترها وپسر ها مزیت هایی هم داره مثل رو حیه ی همکاری اشنا شدن با جنس مخالف واز همه مهم تر تغییر طرز برخوردها البته یک دانشجو باید خودش یاد بگیره که موقعیت نباید روش تاثیر بزاره وگرنه اگه خودش نخواد این طرحها هم کاربردی نداره

Mercy
21st July 2011, 10:45 AM
من نمیدونم چرا به جای پرداختن به موضوعات اصلی همش باید حاشیه بریم!

فکر و برنامه ریزی در مورد تک جنسیتی کردن دانشگاه ها اولویتهای سوم چهارمه قبل اون مسائل مهمتری هستن که باید مسئولان روش فکر کنن.

اولین و مهمترینش اینکه پذیرش دانشجو در رشته های خاص رو جنسیتی کنن رشته هایی داریم که 100% مختص آقایونه ولی خانومها وارد اون حیطه شدن.
یا مثلا دانشگاه شهری رشته ای آورده که در اون شهر و شهرهای اطراف هیچ نیازی به اون رشته نیست و بازار کارش اشباع شده اما همچنان جذب دانشجو دارن.

بومی گزینی کردن هم مسئله مهمی که باید روش فکر شه.

فکر در مورد تک جنسیتی کردن دانشگاه ها به نظر من واسه وقت بیکاریه واسه وقتی که همه مشکلات مهم حل شده باشن و ...

NameEly
24th July 2011, 03:12 AM
بهترین کاری که میشه در دانشگاهها انجام داد همین کاره.به نظر من خیلی هم خوبه .با این کار دانشگاها هم سر و سامون میگیرند

جالبه شما هم مثل یکی از دوستان مشکلات بزرگ جامعه و دانشگاه ها رو از کنار هم بودن جنس های مخالف با هم می دونید در صورتی که مشکلات ریشه در چیزهای دیگه دارند

یک سوال دارم تا حالا به این توجه کردید که در کلاسی که 2 جنس با هم هستند رقابت بیشتر هستش و هر کدوم سعی می کنه توی درس از اون یکی جنس کم نیاره ؟

از یک زاویه ای زیاد مهم نیست که شما می خوای با ماشین بری برسی به مقصد یا با قطار یا با اتوبوس مهم اینه که شما می خوای برسی به مقصد , مهم اینه که شما به کارت توی مقصد برسی
هستن افرادی توی همین کلاس ها , که به این خاطر به کوب می خونن که شاگرد اول بشن و جلوی جنس مخالفشون کم نیارن
دختر پسر مکمل هم هستند اگه قرار بود از هم جدا باشن خدا مرد رو توی یک سیاره می افرید زن رو توی سیاره ی دیگه

UniverCell
24th July 2011, 09:14 AM
[QUOTE=nameely;254367]
جالبه شما هم مثل یکی از دوستان مشکلات بزرگ جامعه و دانشگاه ها رو از کنار هم بودن جنس های مخالف با هم می دونید در صورتی که مشکلات ریشه در چیزهای دیگه دارند

یک سوال دارم تا حالا به این توجه کردید که در کلاسی که 2 جنس با هم هستند رقابت بیشتر هستش و هر کدوم سعی می کنه توی درس از اون یکی جنس کم نیاره ؟

از یک زاویه ای زیاد مهم نیست که شما می خوای با ماشین بری برسی به مقصد یا با قطار یا با اتوبوس مهم اینه که شما می خوای برسی به مقصد , مهم اینه که شما به کارت توی مقصد برسی
هستن افرادی توی همین کلاس ها , که به این خاطر به کوب می خونن که شاگرد اول بشن و جلوی جنس مخالفشون کم نیارن
دختر پسر مکمل هم هستند اگه قرار بود از هم جدا باشن خدا مرد رو توی یک سیاره می افرید زن رو توی سیاره ی دیگه
[/QUOTE

شاید برای شما مهم نباشه ولی برای خیلیها مهمه که با چه چیزی به مقصد برسن.زندگی نه انقدر شیرین و نه انقدر ترسناک است که انسان به خاطر ان وجدانش را بفروشد.

assembeler
10th September 2011, 09:37 AM
و بعد از او نوبت ادارات

بايد فرهنگ سازي كرد
....

احسنت واقعا درسته من هم با دوست عزیزمون موافقم[golrooz]

زهرا قربانی
10th September 2011, 11:06 AM
[/quote

شاید برای شما مهم نباشه ولی برای خیلیها مهمه که با چه چیزی به مقصد برسن.زندگی نه انقدر شیرین و نه انقدر ترسناک است که انسان به خاطر ان وجدانش را بفروشد.
[/quote]
الان به وجدان چه ربطی داره.کم تو این دوازده سال تحصیلی از پسر ها دورمون کردن که میخوان تو این چهارسالم بکنن به خدا وضع دبیرستان ها و راهنمایی ها خیلی خرابه حالا که اومدن همه رو از هم جدا کردن بهتر شده به نظر شما؟از یک طرف اعتیاد تو مدارس پسرانه و از یک طرف خراب شدن دخترا تو مدارس دخترانه

آخه تا کی این وضع میخواد ادامه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

* Robo milad *
10th September 2011, 11:42 AM
تظر شخصی من اینه که بااجرای این قانون وضعیت خیلی خیلی بدتر میشه .
با نظر دوستمون سکوت شب کاملا موافقم . تو محیط های دیگه چی؟ مثل ادارات ؟ تصویب این قانون یعنی پاک کردن صورت مسئله .
مقصود از جداسازی چیه ؟ ایا خلاف تو کلاسا انجام میشه یا بیرون از کلاسا ؟ اصلا یه سوال این اقایون که خیلی دلهره جداسازی دارن خدا پیغمبری تالا دانشگاه رفتن ؟؟؟؟؟ یا واسه خوش خدمتی دارن فرهنگ مملکتو داغون میکنن !!!!

محسن آزماینده
10th September 2011, 07:59 PM
اجرای این کار مثل اجرای قانون گشت ارشاد می مونه

F.PHYSICIST
10th September 2011, 08:03 PM
حداقل الان که جوونیم

مثلا اینکه

باید ...

دانشجو:کسی که برای کسب علم میاد دانشگاه
در ضمن اگر ادم خودش درست باشه مادر و پدر هم بهش اعتماد دارن بعدشم مگه داره میره پارتی

fantastic girl
11th September 2011, 02:50 PM
جالب اینه که طرح گذاشتند آقایونی که در حین دوران تحصیل دانشگاهی ازدواج کنند خدمت سربازیشون به همون دوران آموزشی محدود میشه !!!! پس نتیجه می گیریم که باید این کسا یا سنتی ازدواج کنند یا خانوادگی یا بی خیال مزیت طرحه بشندو قشنگ 2 سال و خدمت کنند بی زحمت.[khande][khande][nishkhand]
چقدر واقعا دولت به فکر مردمند!!!!!!!! خسته نشند

fantastic girl
11th September 2011, 02:54 PM
ماهواره ها باید خیلی وقت پیش جمع میشدند نه الان

اگه این طوریه پس همزمان باید گیرنده های تلوزیون رو هم جمع کنند چون مردم هنوز فرهنگ استفادشو ندارند یا به عبارت دیگر فیلماشون مشکل داره .... نمونش خودکشی 2 تا پسر از دیدن 2 تا فیلم تلوزیونی.......

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد